Padurea Baciu din Cluj este prezenta in TOP 5 cele mai inspaimantatoare locuri din lume. Autorii il mentioneaza pe Vlad Tepes

Dată publicare: 14-12-2014 15:07
Dată actualizare: 17-12-2014 07:03


Padurea Baciu

Padurea Baciu, din judetul Cluj, apare in TOP 5 cele mai inspaimantatoare locurile din lume, intr-un clasament realizat de site-ul Movie Pilot.

Cei de la Movie Pilot scriu ca Padurea Baciu este locul in care au loc nu doar unele fenomene paranormale, ci toate fenomenele paranormale din lume si asociaza acest loc cu numele lui Vlad Tepes.

In articol se arata ca cei care intra in padure se plang de dureri de cap, anxietate si greata, iar unele cazuri oamenii se trezesc chiar cu zgarieturi si arsuri misterioase pe corp.

In anumite portiuni ale padurii, copacii au forme neobisnuite, in timp ce in alte parti nu creste absolut nimic. De asemenea, Padurea Baciu este si locul unde ar fi fost vazute mai multe OZN-uri.

Autorii articolului sustin ca au existat si oameni care au intrat in padure si nu au mai fost vazuti niciodata. Desi cercetatorii au gasit explicatii logice pentru fenomenele din Padurea Baciu, localnicii prefera sa o evite cu totul.

Padurea Baciu se afla pe locul cinci in top. Pe locul patru este Casa Parohiala Borley, din Anglia. Pe locul trei este Azilul Willard din SUA, pe locul doi Padurea Aokigahara din Japonia, iar pe primul loc Insula Papusilor din Mexic.

 

Sursa: , Movie Pilot


VIDEO PROTVPLUS.RO