La iarba verde, in Sambata Mare. Cum s-au distrat romanii care au preferat sa nu stea in casa si nu s-au temut de ploaie

Ultima actualizare: 03-05-2016 07:15

In ciuda celor mai prapastioase prognoze meteo, iata ca vremea a fost pe sufletul celor care au ajuns, in acest sfarsit de saptamana, la munte.

Turistii s-au bucurat de aer curat, de verdele crud dar si de tot soiul de activitati menite sa-i anime atat pe cei mici, cat si pe cei mari: plimbari cu calul ori poneiul, tiroliana. Iar cei care vor senzatii cu adevarat la inaltime sunt asteptati aici, in cheile Rasnoavei pentru bungee jumping. De la peste 140 de metri, pentru 100 de euro au parte de minute cu adevarat pline de adrenalina.

Si parcul de aventura de la marginea Brasovului a fost plin de turisti. Iar in zona Sibiulu, turistii au iesit calare sa se plimbe prin padurile de la poalele muntilor.

O pensiune de aici are o mica rezervatie privata in care sunt crescute, pentru agrement, 12 caprioare. Doritorii le pot admira in voie si chiar hrani pentru ca sunt extrem de prietenoase.

In dulcea Bucovina copiii s-au plimbat pe ponei. Si, inspirati dupa ce au vizitat Muzeul Oului in care sunt expuse peste 7 mii de piese, cei mici s-au apucat si ei de incondeiat. Pentru doar 15 lei in cazul copiilor sau 25 de lei in cazul adultilor musafirii pot face o plimbare in zona si cu mocanita.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO