Imaginile fascinante cu un New York in "miniatura" surprinse de un fotograf din elicopter. "A fost o experienta terifianta"

Dată publicare: 26-01-2015 16:02
Dată actualizare: 29-01-2015 00:04


Vincent LeForet, New York

Oameni de afaceri, vedete sau simpli calatori, e greu sa gasesti printre ei persoane care sa iti spuna ca New York-ul nu se afla printre orasele lor preferate.

Una dintre cele mai populare destinatii din lume, New York este capitala culturala a Statelor Unite, un oras care isi lasa amprenta asupra ta incepand de jos, de la baza zgarie-norilor si pana la mii de metri inaltime, unde ajungi doar cu elicopterul sau avionul.

Dovada vie a imaginii impresionante oferite de New York o ofera Vincent Laforet, un fotograf caruia ii place extrem de mult sa dea o nota de miniatura oricarui cadru prins de aparatul sau.

Vincent si-a planificat cu mare atentie calatoria cu elicopterul, avand nevoie de un permis special in conditiile in care a zburat la altitudini mai mari decat avioanele care aterizau pe aeroportul La Guardia. "A fost cea mai infricosatoare experienta din viata mea", a povestit fotograful, care a fost nevoit sa se aplece destul de periculos in afara elicopterului pentru a putea realiza imaginile pe care si le dorea.

 

Sursa: Pro TV

Tags: fotograf, new york,


VIDEO PROTVPLUS.RO