Camerele de gheata ale hotelului de la Balea Lac imita filme precum Star Wars sau Hobbit. Cat costa o noapte la -2 grade

Dată publicare: 25-12-2016 17:09
Dată actualizare: 28-12-2016 01:32


Cei pe care nu-i sperie frigul, dimpotriva, petrec un Craciun cu totul special, la peste 2000 de metri altitudine. Vremea este minunata la Balea Lac, iar hotelul de gheata s-a umplut de oaspeti.

In acest an, cele 14 camere te duc cu gandul la filme celebre.

Camerele s-au dorit un omagiu adus unor pelicule celebre ca "Star Wars", "The Hobbit", "Passion of Christ", "Harry Potter", "Gladiator" sau "Dracula".

Nu a fost uitat insa nici vestitul serial romanesc "Toate panzele sus!"

Trei prieteni din Arad nu au rezistat, de pilda, sa nu intre in pielea personajelor din Titanic.

Hotelul din acest an a fost construit in timp record, in doar 3 saptamani, de 25 de muncitori mureseni. Sutele de caramizi de gheata au fost taiate si extrase din lacul Balea. Apoi au fost fixate si lipite cu zapada amestecata cu apa. Gerul napraznic a desavarsit lucrarea.

Dan si Neil au venit din Marea Britanie dupa ce au aflat de la cativa prieteni despre hotelul de gheata. Au ramas uimiti cand au vazut personajele din "Gladiatorul" si "Falci" sculptate direct in gheata.

Codrut si Alexandra din Timisoara au dat peste King Kong. Prilej numai bun pentru selfie-uri. Cei care au vrut sa faca miscare, au avut de ales intre plimbarile cu...banana sau cursele in mare viteza cu snowmobilul.

Turist: "Cel mai mult imi plac norii cum se vad norii in spate. Deasupra tuturor! Da! Suntem deasupra tuturor!".

Daca va incumetati sa dormiti intr-un astfel de loc trebuie sa stiti ca veti avea la dispozitie saci de dormit, iar paturile de gheata sunt prevazute cu un strat izolator.

Temperatura in interior oscileaza intre -2 şi +2 grade Celsius.

O singura noapte de cazare costa 400 de lei.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO