Zi cu ghinion pentru un taximetrist. A ajuns la spital dupa ce masina sa a fost lovita de doua ori

04-10-2013 17:11


accident taxi

Accidentul s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza pe strada Ardealului, din Timisoara. In timp ce stationa in fata unei case pentru a lua un client, masina unui taximetrist a fost lovita de doua ori, in nici zece minute.Omul a ajuns la spital cu rani usoare

Prima data, masina taximetristului a fost lovita de catre un sofer care venea cu viteza din spate. La cateva minute distanta, soferul unui alt autoturism care a incercat sa evite o masina aflata in depasire, a pierdut controlul volanului si a intrat tot in taximetrul avariatl. La fata locului au ajuns o ambulanta si un echipaj de la Politia Rutiera.

Colegul de la taxi era stationat pe dreapta, astepta un client. Domnul cu Opelul a venit din spate, cu viteza de l-a intors invers. Era cu fata spre oras si, dupa cum vedeti, masina este intoarsa. Deci a avut viteza. Si domnul cu o masina albastra l-a mai lovit si el o data”, a declarat un taximetrist venit la fata locului.

Ciama Cristian, agent sef adjunct Politia Rutiera: “Pe strada Ardealului din Timisoara, un autorism Dacia Logan a oprit pe marginea partii carosabile, moment in care a fost lovit din spate de un autoturism Opel care circula in aceeasi directie. In urma impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat in afara partii carosabile, pe zona verde. Dupa producerea accidentului, un alt autoturism Dacia, care circula pe aceeasi directie, pentru a evita o coliziune a iesit in afara partii carosabile, lovind autoturismul Dacia Logan. In urma accidentului a rezultat o victima, care a fost transportata la spital”.

Potrivit medicilor prezenti la fata locului, barbatul s-a ales cu leziuni la gat, insa diagnosticul va fi stabilit dupa investigatiile care se vor face la spital.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO