ZAZ, cantareata franceza care a cucerit Europa, va canta la Timisoara in cadrul Festivalului Plai

14-05-2013 12:40


Zaz, festivalul plai

 Festivalul Plai se va desfasura in perioada 13-15 septembrie 2013. Acest eveniment este organizat de voluntari, care au si anuntat deja primul nume pentru festival. In prima zi, pe scena va urca Isabelle Geffroy, cunoscuta si sub numele de scena ZAZ.

 Cantareata care a cucerit Europa in ultimii trei ani este cea mai cautata artista in acest moment, intrucat are concerte in toata lumea si cel mai important export muzical al Frantei. Muzica ei transmite influente de jazz, soul, chanson franchais, ritmuri africane, andaluze si braziliene.

“Cu siguranta i-ati fredonat cel putin o piesa vara trecuta si cu siguranta veti fredona o piesa noua anul acesta, pentru ca acum patru zile si-a lansat noul album”, anunta organizatorii Festivalului Plai.

In mai 2010, ZAZ a lansat un album care a facut-o cunoscuta in intreaga lume cu “Je Veux” si care a purtat-o pe cele mai mari scene. In 2011, cantareata franceza a castigat un premiu EBBA, iar in urma cu cateva zile a lansat albumul “Recto Verso”.

Timisorenii sunt invitati sa o asculte live pe ZAZ, care va urca pe scena de la Muzeul Satului Banatean in 13 septembrie, in cadrul Festivalului Plai. Intrucat capacitatea numarului de locuri este limitata, organizatorii ii indeamna pe cei care vor sa participe, sa-si rezerve un loc din timp.

Biletul de intrare la festival pentru o zi costa 40 de lei, daca este achizitionat pana in 12 septembrie, si 50 de lei daca este cumparat de la poarta. Pretul unui abonament pentru toate cele trei zile de festival este 80 de lei, pana in 12 septembrie, iar dupa, va costa 100 de lei.

Bilete reduse cu 20% se pot cumpara de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim), pana in 12 septembrie.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO