Vedetele din Banat au retrait amintiri din copilarie de 1 iunie. GALERIE FOTO cu imagini memorabile

03-06-2013 11:01


Nane si Kamelia Hora

Ziua de 1 iunie a fost un bun prilej ca artistii din vestul tarii sa rememoreze clipele copilariei. Acestia au publicat pe retelele de socializare imagini din perioada in care asteptau cu nerabdare “Ziua Copilului”, pentru a avea o zi libera la scoala.

Nane, cantaretul de muzica hip hop din Timisoara, insa originar din Orsova, a publicat pe contul sau de Facebook o imagine cu el si mama sa. Pe langa fotografie, artistul a lasat si un mesaj parintilor sai pentru a-si exprima sentimentele: “De 1 iunie vreau sa le multumesc parintilor mei pentru o copilarie extraordinara. Va iubesc, ba! Si imi pare rau ca am crescut si nu va pot vedea mai des”.

Gestul lui Nane a fost foarte apreciat de fanii sai care au scris pe reteaua de socializare numai cuvinte de laude la adresa artistului si a mamei sale.

Si Kamelia Hora “a rupt” o bucatica din copilaria sa si a impartit-o cu fanii. Cantareata a publicat o fotografie cu ea de pe vremea cand abia invata sa faca primii pasi. In urma cu doua luni, Kamelia a marturisit pentru StirileProTV.ro/Vest ca a avut o copilarie de vis si ca in acea vreme isi dorea sa devina profesoara de religie.

Un alt artist din vestul tarii care a rememorat clipe din copilarie impreuna cu fanii sai este Matei Sorescu, fostul participant la Vocea Romaniei. El a publicat o fotografie de cand era in clasa I, iar cele mai incantate au fost fanele sale, care i-au acordat zeci de “like-uri”.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO