Cum aratau in copilarie Kamelia si George Hora. Confesiunile celor mai iubiti artisti din Banat

10-04-2013 10:29

Kamelia si George Hora

Sunt din Timisoara, fac muzica buna, iar piesele lor aduna milioane de ascultari in mediul virtual. Este vorba despre fratii Kamelia si George Hora, care in ultimii doi ani au cucerit topurile muzicale din Romania.

Acum sunt mari si frumosi, dar putini dintre fanii lor stiu cum aratau cei doi frati in copilarie. Kamelia are 26 de ani si aproape jumatate din viata si-a petrecut-o cantand. In copilarie dorea sa devina profesoara de relige: “A fost o perioada doar de cateva saptamani”, marturiseste artista, pentru ca, spune ea, dupa acest episod a revenit la prima dragoste: muzica.

Fratele sau, in schimb, avea un alt vis: “Eu de mic voiam sa ma fac… mare. Dupa ce a trecut perioada cu religia, o auzeam pe Kamelia ca vrea sa devina cantareata, cantareata, cantareata. Fiind fratele mai mare, tot timpul am incercat sa am grija de sora mea si cred ca m-am descurcat bine pana acum”, a spus George Hora.

Copilaria celor doi a fost una obisnuita, la fel ca pentru orice tanar din vremea aceea. Kamelia marturiseste ca este fericita ca atunci cand avea zece ani, nu existau calculatoare si nici telefoanele mobile nu erau foarte raspandite. Iesea cu prietenele sale si se jucau de dimineata pana seara “elasticul”, “Sotron” sau “De-a v-ati ascunselea”.

In spatele blocului unde locuiau era un teren de fotbal, iar George nu lipsea nici macar o zi de acolo. Ii placea fotbalul si era portar. Cand nu era pe teren, George se juca impreuna cu prietenii sai cu tubul si cornetele din hartie. Asta pana la un moment dat… “Dupa ce mi-a cumparat tata prima orga, nu prea am mai iesit din casa. Cantam mereu si de atunci timpul meu liber era plin de muzica”.


Kamelia a inceput sa cante de la 14 ani, iar George de la 15. La aceste varste, cei doi au intrat pentru prima data intr-un studio unde au inregistrat piesa “Te Visam”. A fost compusa chiar de George Hora si a fost inclusa pe primul album al celor doi, care a insumat in total 12 piese.


Pe langa jocuri si muzica, cei doi timisoreni nu au mai avut timp sa faca multe boacane. Kamelia povesteste ca odata a pierdut cheia de la apartament, iar tatal sau a fost nevoit sa sparga usa. George, in schimb, spune despre el ca pe vremea copilariei a fost “prea cuminte”.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO