Universitatea de Vest organizeaza "Saptamana portilor deschise". Elevii sunt asteptati sa cunoasca oferta educationala

Ultima actualizare: 08-04-2014 00:22
deschidere universitatea de vest timisoara

Timp de o saptamana, Universitatea de Vest din Timisoara isi deschide portile pentru elevii care vor sa cunoasca mai multe despre facultatile si specializarile din cadrul institutiei de invatamant.

In acest sens, Universitatea de Vest din Timisoara organizeaza, in perioada 7-11 aprilie, evenimentul „Zilele Portilor Deschise”.

 

Evenimentul este dedicat elevilor de toate varstele care vor sa cunoasca mediul universitar si optiunile pentru domeniile si specializarile disponibile.

 

“Venim si in acest an cu o oferta educationala europeana, soluttii pentru piata muncii in numeroase domenii. Universitatea este una dinamica si se adapteaza mereu cerinelor la nivel national, dar si international, astfel ca pregatim specialisti care se pot integra si excela cu usurinta in orice sistem”, a spus rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Prof. univ. Dr. Marilen Pirtea.

 

Tinerii vor avea ocazia sa participe la sesiuni interactive, iar cadrele didactice care ii vor insoti vor putea urmari evolutia lor pentru a identifica apoi cele mai potrivite specializari. De la cele vocaționale (arte, muzica, teatru, sport), sociale (sociologie, psihologie, stiinte politice, drept), economice, filologice, pana la stiinte exacte (matematica, informatica, fizica, chimie, biologie, geografie).

 

Evenimentul se va desfasura la sediul principal al UVT, pe Bd. V. Parvan 4, unde vizitatorii vor fi intampinati de reprezentantii facultatilor, tineri studenti, cadre didactice. Acestia vor raspunde oricaror intrebari cu privire la continuarea studiilor in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si oportunitatile absolvirii unei specializari.

 

Programul activitatilor din Saptamana portilor deschise se desfasoara in intervalul orar 08.00-16.00.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO