Un sofer a ignorat semnalele de la o trecere de cale ferata si s-a blocat cu TIR-ul sub bariera.FOTO

11-07-2013 16:31


bariera peste TIR

 O situatie cum numai in Romania se poate intampla. Un sofer a ignorat complet semaforul care arata culoarea rosie de la trecerea peste calea ferata si a ramas blocat cu TIR-ul pe care il conducea, la doar cativa metri de sinele de tren.

 Semnalul sonor si luminos nu a fost luat in considerare de soferul grabit, se pare, care traversa localitatea Ortisoara din judetul Timis. Cu toate ca a incercat sa pacaleasca bariera, barbatul a avut ghinionul ca aceasta sa fie coborata inainte sa reuseasca sa traverseze linia ferata. Astfel ca, bariera a lovit partea din spate a TIR-ului si a ramas blocata.

In vreme ce soferul care nu a resectat semnalizarea de la calea ferata nu s-a deranjat sa coboare de la volan, UN ANGAJAT AL Cailor Ferate Romane impreuna cu un alt barbat au reusit in cele din urma sa ridice bariera de pe autocamion.

Sageata albastra a trecut in viteza dupa doar cateva minute, insa din fericire, cabina TIR-ului nu apucase sa ajuna pe linii, asa ca nimeni nu a fost ranit.

Dupa ce bariera a fost ridicata, soferul a plecat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Ramane de vazut insa daca barbatul va fi sancionat in vreun fel pentru ca nu a respectat regulile de circulatie. Angajatul CFR a promis ca va anunta incidentul la politie.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO