Tu unde iti petreci Revelionul? Daca vrei sa fii la munte in noaptea dintre ani, grabeste-te!

Ultima actualizare: 25-10-2012 08:31
Turisti la munte

Ofertele pentru Revelion puse la dispozitie de proprietarii pensiunilor si cabanelor de la munte sunt luate cu asalt de banateni. Straja, Semenic sau Muntele Mic sunt cele mai cautate statiuni din vestul tarii.

Proprietarii cabanelor, hotelurilor si pensiunilor se intrec in oferte pentru a atrage cat mai multi clienti pentru sejurul de iarna. Si nu dau gres cu nimic, deoarece telefoanele au sunat de zor si rezervarile au fost deja facute pentru perioada de dinainte si de dupa noaptea trecerii in noul an.

La Straja, una dintre vilele la care rezervarile au inceput sa se faca de cateva saptamani ofera un pachet de 5 nopti si 6 zile la pretul de 1.500 de lei/persoana. “Pachetul contine 3 mese pe zi si masa festiva de Revelion care cuprinde aperitiv, doua feluri de mancare si bautura. Copiii de pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate”, a spus Mihaita Dumitrascu, patronul vilei. Exista si un pachet promotional pentru Craciun. “Pentru trei zile de Craciun, cu masa inclusa, pretul este de 500 de lei “, spune patronul de la Vila Alpin.

10 kilometri de partie, 7 tele-ski-uri, tunuri de zapada si cateva centre de echipamente sportive vin in intampinarea valului de turisti pasionati de sporturile de iarna.

Daca preferi sa mergi la Semenic, trebuie sa stii ca pentru 2 nopti si 3 zile de cazare, cu 3 mese pe zi plus masa festiva de Revelion va trebui sa scoti din buzunar aproximativ 600 de lei.

“Oferta noastra este in functie de numarul de paturi din camera. Pentru cazare in camera cu doua paturi pretul este de 590 de lei/persoana, mai ieftin cu 20 de lei pentru cazare cu trei paturi si cu 550 de lei /persoana cazare in camera cu 4 paturi”, a spus Florin Tudor, managerul unei vile.

Pensiunile de la Muntele Mic nu se lasa mai prejos si vin sa completeze oferta vasta de pachete pentru sarbatori. La cabana “Dor De Munte”, pentru 5 nopti de cazare cu mese incluse si masa festiva, vei plati aproximativ 1.100 de lei. Exista insa si tarife mai reduse, care incep de la 700 de lei/persoana.

La Hotel “Muntele Mic”, numarul locurilor este limitat. “O oferta pentru 4 nopti si 5 zile cu pensiune completa si cu masa festiva inclusa ajunge pana la 1.050 de lei/persoana”, a spus Amir Suru.

Asadar, daca vreti sa va petreceti sarbatorile la munte, trebuie sa va grabiti. Ofertantii spun ca majoritatea pachetelor au fost rezervate si au ramas foarte putine locuri.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO