Trei catelusi, noii locatari ai Casei Muhle. Timisorenii sunt invitati sa le aduca mancare

12-07-2013 16:12


catei, casa muhle

Timisorenii sunt chemati din nou la casa Muhle. De data aceasta nu pentru a protesta, ci pentru a le aduce mancare celor trei catelusi fara stapan care locuiesc de ceva vreme in curtea monumentului istoric.

In urma cu cateva luni, mai multi catei fara stapan si-au gasit adapost in curtea Casei Muhle. La scurt timp, acestia au fost alungati de catre proprietarii cladirii istorice, insa o parte dintre ei au ramas in zona Pietei Balcescu, iar altii s-au intors la Casa Muhle.

In momentul de fata, aici au mai ramas trei catelusi. Au fost descoperiti imediat de mai multi iubitori de animale care i-au ingrijit, i-au hranit, s-au jucat cu ei si au avut grija sa nu li se intample nimic rau. Iubitorii de animale au facut si un apel pe o retea de socializare, unde ii roaga pe cei care isi doresc un animal de companie sa ii adopte, iar daca nu, oricine are suflet mare poate sa le aduca de mancare.

Doua dintre cateluse au primit si nume: Linda si Negrutza.

Sunt foarte iubitoare si se ataseaza repede de oricine care le arata afectiune. Stiu ca au stat vreo doua saptamani la mine si au fost foarte cuminti, nu au avut probleme cu pisicile, nu le alearga si daca intra cineva in curte, latra dar nu sar sa muste. Daca cineva vrea sa le ofere un camin stabil, (…) iar daca nu e nimeni interesat sa le ofere o casuta, macar sa treaca sa le aduca ceva de mancare. Ei inca se afla in curtea Casei Muhle, momentan ii hranim trei persoane, dar daca mai vrea cineva sa ne ajute e binevenit”, a scris una dintre persoanele care a descoperit cateii.

Doua dintre cateluse au fost fotografiate, dar cel de-al treilea catel nu a putut fi fotografiat pentru ca s-a ascuns in interiorul Casei Muhle.

Sursa foto: facebook.com

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO