Timisorenii vor putea savura o prajitura in Parcul Copiilor. Cand se va deschide cofetaria

13-05-2013 15:30


Prajitura

 Pana sa avem terase in parcurile din Timisoara, reprezentantii primariei incep cu o... cofetarie. In Parcul Copiilor, pe un spatiu special amenajat pentru activitati comerciale, se va deschide o cofetarie.

 O echipa de specialisti a inceput deja sa lucreze la caietul de sarcini, prin care primaria va scoate la licitatie spatiul din Parcul Copiilor. Aici va fi deschisa o cofetarie, unde parintii si bunicii pot savura impreuna cu copiii, o parjitura, pot servi o inghetata sau se pot racori cu un un suc rece.

Dupa ce va fi realizat caietul de sarcini, acest spatiu va fi scos la licitatie. Toate procedurile care trebuie respectate se vor intinde pe o perioada de minimum o luna jumatate, astfel ca noua unitate de alimentatie publica va fi deschisa, cel mai devreme, la sfarsitul lunii iunie. In aceasta cofetarie, bauturile alcoolice, printre care si berea, vor fi interzise.

In Timisoara, in aceasta vara, in mai multe parcuri din oras vor fi amenajate terase. Printre acestea se numara Parcul Botanic, Parcul Central si Parcul Poporului. Desi o echipa de arhitecti din cadrul primariei dadea asigurari ca o terasa va fi amplasata si in Parcul Rozelor, acest proiect nu mai este valabil.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO