Start la mersul pe doua roti. Cum poti rezerva online o bicicleta, in Timisoara

09-04-2013 13:29


biciclete, ivelo

Timisoara are din aceasta primavara doua centre de inchiriat biciclete. Odata cu redeschiderea sezonului, biciclistii pot sa isi rezerve online un vehicul pe doua roti si sa porneasca la plimbare prin oras.

De luni, 8 aprilie, in Timisoara functioneaza al doilea centru de inchiriat biciclete, amenajat pe strada pietonala Marasesti. Primul astfel de centru care era situat in Parcul Justitiei a fost mutat recent in Parcul Copiilor. Cele doua centre vor fi interconectate, iar de la acestea timisorenii pot inchiria pana la 100 de biciclete.

Pentru a fi sigur ca prinzi un vehicul pe doua roti, poti sa rezervi un numar de maximum trei biciclete inainte de a pleca de acasa. Accesezi site-ul ivelo.ro, iti faci cont, iar apoi mai trebuie doar sa completezi data si perioada de timp pentru care vrei sa inchiriezi bicicleta. Pretul pentru o ora este de 3 lei, iar pentru o zi intreaga, 15 lei.

Ultimul pas pe care trebuie sa il faci este sa mergi la cel mai apropiat centru de biciclete, sa platesti contravaloarea inchirierii si apoi esti liber sa te plimbi prin oras.

Elevii care nu au implinit 16 ani beneficiaza de gratuitate, la fel si pensionarii din Timisoara. Acestia trebuie sa se prezinte la centrul de inchiriere cu carnetul de elev, respectiv cu un cupon de pensie.

Cele doua centre din Timisoara functioneaza luni intre orele 10 si 21:30, de marti pana joi intre orele 11:00 si 21:30, iar de vineri pana duminica, intre orele 10:00 si 22:30.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO