Soarta Clinicii de Dermatologie a fost hotarata: va functiona in Complexul Studentesc

15-04-2013 14:40


Medici, analize

Clinica de Dermatologie se muta. Chiar daca medicii se opun, autoritatile locale au hotarat, la nivel declarativ, ca institutia medicala sa functioneze intr-o cladire a Universitatii Tibiscus.

Medicii care sunt impotriva acestei decizii si care si-au manifestat deja dezacordul printr-o scrisoare catre Ministerul Sanatatii, spun ca mutarea clinicii in cladirea Universitatii Tibiscus este necorespunzatoare. Ei mai sunt nemultumiti de faptul ca in zona nu exista mijloace de transport in comun, dar si ca aceasta cladire este contraproductiva: nu are lifturi si nici rampe, spun ei.


In replica, primarul Timisoarei a declarat ca “este surprinzator pentru noi si pentru medicii care au raspundere asupra spitalului, sa asistam la o opozitie nefundamentata a conducerii Clinicii de Dermatologie. Nu trebuie sa fii specialist in domeniu ca sa-ti dai seama ca pentru bolnavi, dar si pentru medicii ce se ocupa de ei, ca este mult mai bine sa se dispuna de saloane cu 2 - 3 paturi, cu intrare direct de pe coridor, decat de saloane de 8 paturi din care sa se treaca din unul in altul, nefiind decomandate”.


Si Policlinica 3 se pare ca va fi mutata in aceeasi cladire, dupa spusele autoritatilor. Aceasta functioneaza in prezent intr-o cladire retrocedata.

Medicii sunt impotriva mutarii Clinicii de Dermatologie: “Noua locatie este NECORESPUNZATOARE”

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO