Si la cursuri, si la distractie! Studentii Universitatii de Vest se pregatesc de Balul Bobocilor

11-10-2012 14:52

rusoaica bal absolvire

 Nici nu au inceput bine cursurile, ca bobocilor de Universitatea de Vest din Timisoara le si sta gandul la distractie.

 Fetele sunt in cautarea celor mai sofisticate rochii, iar baietii isi pregatesc costumele, pentru ca in mai putin de o saptamana va avea loc Balul Bobocilor.

Tinerii din primul an de facultate care vor participa la Bal, vor fi in permanenta ghidati de organizatori pentru a reusi sa faca o impresie cat mai buna juratilor.

Printre probele de foc la care vor fi supusi bobocii se numara proba de dans si proba de impresionare a juriului prin naturalete si incredere de sine. De la eveniment nu va lipsi nici proba in care tinerii studenti vor trebui sa demonstreze ca au gusturi in materie de vestimentatie.

La final, castigatorii vor primi vouchere pentru cumparaturi.

Evenimentul are scopul de a le ura "bun venit" noilor studenti. Cei care doresc sa se inscrie in concurs sunt asteptati pana in 16 octombrie la sediul OSUT, in cadrul Universitatii de Vest. Inscrieri se pot face si on-line pe site-ul organizatiei. Balul bobocilor va avea loc in 24 octombrie la Heaven Studio. Pretul unui bilet de intrare este 15 lei sau daca este cumparat in seara evenimentului, costa 20 de lei.


Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO