Scandal cu bate si topoare intre doua familii de rromi,la Timisoara. Jandarmii au tras cu arma.VIDEO

02-08-2013 09:55


  Scandal cu bate, topoare si focuri de arma, aseara la Timisoara! Doua familii de rromi s-au luat la bataie pentru o casa din centrul orasului, iar jandarmii au intervenit sa calmeze spiritele.

 Doi indivizi au sarit sa-i loveasca insa, si oamenii legii au tras atunci, in aer, doua focuri de avertisment. Suspectii razvratiti au fost apoi retinuti. 

In urma taraboiului, alti doi barbati au fost raniti si transportati la spital.

Oamenii sustin ca ar fi cumparat o casa in centrul Timisoarei. Iar atunci cand au vrut sa se mute acolo, ar fi fost atacati, spun ei, de o alta familie care isi dorea aceeasi proprietate.

Cei din tabara adversa declara insa ca locuinta ar fi fost ocupata abuziv de cei cu care sunt in conflict.

Unul dintre jandarmii care a intervenit sa ii desparta pe oamenii furiosi a fost cat pe ce sa devina victima. Doi barbati, sustin martorii, ar fi sarit sa il atace cu topoarele. Atunci, jandarmul a folosit arma.

Cristian Marc, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Timisoara: "Un cetatean din grupul recalcitrant a sarit si cu un topor asupra unui jandarm cu intentia vadita de a-l lovi."

Cei doi barbati care au incercat sa-l loveasca pe jandarm au fost dusi la audieri. In urma cercetarilor, unul dintre agresori, un barbat de 55 de ani, a fost retinut si este cercetat pentru tentativa de omor.

In timpul conflictului, doi barbati au fost transportati la spital. Amandoi sunt in afara oricarui pericol.


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO