Rover Carstea: “Nu am primit niciun salariu de cand sunt la Poli”


Ultimul update: Luni 14 Mai 2012 14:15
Data publicarii: Sambata 21 Aprilie 2012 13:07
Categorie: Timiș
rover carstea

 Jucatorii de la Poli au jucat in derby-ul cu UTA pe stomacul gol. “Am jucat pentru suporteri”, spune Carstea, atacantul transferat de Poli in urma cu patru luni.

 Înfrângerea cu UTA (0-1) a pus sânge pe rana poliştilor, fie că e vorba de suporteri sau de jucători sau antrenori. Alb-violeţii au dorit să câştige derby-ul, chiar dacă singura lor răsplată în acest an au fost încurajările suporterilor.

“Ne pare foarte rău că am dezamăgit suporterii. Noi pentru ei am jucat azi, pentru suporteri. Noi chiar nu ştim ce se va întâmpla, mereu se spune că nu se mai bagă bani, că n-o să mai susţină nimeni echipa, dar noi încercăm să ne facem treaba în continuare, cu toate că se vede că ne apasă ceva. Suntem supăraţi, de asta probabil şi jocul din teren a suferit, dar azi nu cred că a fost problema de motivaţie. Azi chiar am jucat pentru suporterii aceştia superbi. Nu ştiu ce motivaţie vom mai avea de acum încolo. Jucăm pentru culorile clubului, pentru noi. E păcat de această echipă iubită atât de mult în acest oraş. E o echipă foarte frumoasă, fete, băieţi, copii, oameni bătrâni ţin cu echipa asta şi ar fi păcat ca de la vară sau de acum să se desfiinţeze”, a declarat Rover Cârstea.

“Mai cer bani de acasă, doar n-o să mă duc la cămătari”

Atacantul a venit la Poli la sfârşitul anului trecut şi, chiar dacă pe contract scrie că salariul lui este de zece ori mai mare decât cel pe care îl avea la FC Argeş, fotbalistul nu a primit până acum nicio leafă. “Nu sunt dezamăgit că am ales să vin la Poli. Nu pot să dau înapoi. Cel puţin, joc pentru acest public. Nu am mai văzut aşa ceva, cred că e cel mai frumos public din ţară. Mai cer bani de acasă, mă descurc cum pot. Doar n-o să mă duc să cer la cămătari. Eu, de când am venit la Poli, nu am primit niciun salariu. Încă nu am depus memoriu, dar probabil dacă nu se va face nimic la echipă, trebuie să facem ceva”, a spus fotbalistul de 22 de ani.

Sursa: Pro TV

Rover Carstea are obiective indraznete la Timisoara: „Vreau sa dau 10-15 goluri!”
Iancu a confirmat transferurile lui Rover Carstea si George Petcut
Iancu a confirmat transferurile lui Rover Carstea si George Petcut
VIDEO PROTVPLUS.RO