Robu: “Am scazut facturile la caldura”. FALT: “Numai Dumnezeu si natura sunt responsabili”

25-03-2013 15:39


calorifer

“Facturile la caldura sunt mai mici decat anul trecut”, spune primarul Nicolae Robu, care isi asuma toate meritele. Totusi, presedintele Federatiei Asociatiilor de Locatari Timisoara (FALT) il contrazice si pune aceasta scadere, pe seama… divinitatii.

Facturile pe care le-au incasat timisorenii in luna februarie a acestui an la caldura sunt cu 30% mai mici fata de aceeasi perioada a anului trecut. Atat primarul Nicolae Robu, cat si Petru Olariu, presedintele FALT au confirmat acest lucru, insa cei doi nu au ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste responsabilul acestei scaderi uriase.

Primarul se considera principalul responsabil pentru scaderea facturilor pentru ca in toata aceasta perioada ar fi tinut sub observatie societatea care se ocupa cu furnizarea agentului termic. Petru Olariu ii arata obrazul si spune ca “numai Dumnezeu si natura sunt responsabili pentru facturile mai mici. Primaria si Colterm nu au avut nicio legatura, mai ales ca orice combustibil ar folosi ei, cetatenii platesc acelasi pret pe gigacalorie”.

Anul acesta, in perioada 18 ianuarie – 18 februarie s-a facturat la nivelul orasului o suma de 22 de milioane de lei. In aceeasi perioada a anului trecut, toti timisorenii au scos din buzunare aproape 31 de milioane de lei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO