Politia Locala i-a speriat pe proprietarii de cladiri desenate cu graffiti. Ce s-a intamplat

Ultima actualizare: 12-10-2013 06:54
graffiti, cladiri, timisoara

Aproape o treime dintre proprietarii de cladiri, care sunt mazgalite cu graffiti, si-au curatat imobilele, de frica amenzilor.

Potrivit reprezentantilor Politiei Locale, imediat dupa ce au fost trimise notificarile, proprietarii de cladiri s-au pus pe treaba si au sters desenele de pe imobile. De teama sa nu se aleaga cu amenzi, au pus mana de la mana si astfel au strans bani pentru a cumpara solutii speciale pentru curatarea peretilor.

Georgina Velicu, purtator de cuvant Politia Locala: “Initial, au fost identificate in zona centrala 321 de cladiri inscriptionate cu graffiti, proprietarii imobilelor au fost notificati cu privire la obligatiile legale pe care le au, insa pana acum nu au fost aplicate sanctiuni contraventionale. Noi in continuare urmarim aceste aspect si pana in prezent au fost curatate 135 de imobile dintre cele notificate”.

Amenzile pentru persoanele fizice care nu sterg aceste desene de pe cladiri sunt cuprinse intre 500 si 1000 de lei, iar in cazul persoanelor juridice, sanctiunile ajung pana la 2500 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO