(P) CENTRU DE FERTILIZARE IN VITRO la cele mai inalte standarde europene in cadrul Athena Hospital

24-10-2012 10:57


Fertilizarea in vitro este o tehnică relativ nouă de reproducere umană asistată.

Din ce in ce mai multe cupluri se confrunta cu probleme de infertilitate! Stresul, alimentatia, poluarea, diverse afectiuni fiziologice rezultatul este acelasi: nu pot avea copilul dorit!
Cunoscand cat de importanta este dorinta unei familii de a dobandi un copil sanatos, Athena Hospital a creat Centrul de Fertilizare in Vitro, organizat in conformitate cu cele mai severe standarde europene. Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor pacientilor nostri am selectat, ca si colaboratori, cei mai buni medici embriologi din Romania si din strainatate. De asemenea, am creat un compartiment pentru diagnosticul si rezolvarea problemelor intampinate de cuplurile hipofertile.
Departamentul de Fertilizare in Vitro din cadrul Athena Hospital functioneaza din decembrie 2010 sub atenta indrumare a Profesorului Doctor Konstantinos Giatras, unul dintre marii specialisti in infertilitate recunoscuti mondial.

CE ESTE FERTILIZAREA IN VITRO?
Fertilizarea in vitro (FIV) este o tehnică relativ nouă de reproducere umană asistată, practicată pentru a ajuta embrionul să se implanteze în uter. La această tehnică se apelează după ce toate tratamentele clasice au eşuat sau în cazuri de infertilitate mai grave, unde se recomandă din start fertilizarea in vitro.

CARE SUNT SANSELE DE REUSITA
Centrul de Fertilizare in Vitro, care funcţionează în cadrul Spitalului Athena, aplică cu succes metode prototip, inregistrand un procent ridicat de succes, în medie de 40%.

 AVANTAJELE FERTILIZARII IN VITRO 
Foarte multe cupluri aleg fertilizarea in vitro, deoarece această tehnică este asociată cu un numar de avantaje, printre care:
· sunt necesari mai putini embrioni pentru transfer;
· creste rata de implantări cu succes;
Departamentul de Fertilizare in Vitro vă oferă servicii medicale complete pentru orice problemă legată de infertilitate la cele mai înalte standarde de calitate.
Echipa de specialişti abordează cu profesionalism, responsabilitate şi grijă, un spectru extrem de larg al problemelor ginecologice şi de fertilitate, fiind preocupată de evaluarea cazurilor şi elaborarea strategiilor terapeutice care să conducă, cu cea mai mare şansă de succes la rezultatul dorit.

Aleg intelept! Aleg Athena Hospital!

www.athenahospital.ro

 

VIDEO PROTVPLUS.RO