Organizatorii de petreceri dau frau liber imaginatiei de Revelion. Iata ce au pregatit in cluburi

27-12-2011 14:04

Club, animatoare, tineri, distractie

Petreceri hollywoodiene, italienesti sau traditional romanesti. Ce ofera cluburile de Revelion?

 

Noaptea dintre ani este o ocazie perfecta pentru organizatorii de petreceri sa isi puna in valoare idei care mai de care mai interesante. Pentru aproape 200 de lei, puteti opta pentru o petrecere hollywoodiana, italieneasca sau traditionala.

O parte din cluburi au imprumutat pentru petrecerile de sfarsit si inceput de an din specificul party-urilor cu fast din alte tari. Preturile variaza intre 150 si 200 de lei. Majoritatea locatiilor mai au locuri disponibile doar la bar, iar unele dintre ele ofera reducere pentru acestea.

Heaven Studio Timisoara a pregatit pentru iubitorii de actori, filme si Hollywood un chef pe cinste. Sub sloganul “Be a star for one night”, organizatorii va promit ca pentru o noapte va veti simti ca o adevarata vedeta, veti pasi pe covorul rosu si veti putea impresiona prin tinutele de gala. Pretul pentru toata distractia este de 200 de lei, in care este inclusa mancarea si bautura. Trebuie sa va grabiti insa, intrucat locurile disponibile mai sunt doar la bar si costa 150 de lei.

Clubul Fratelli isi va rasfata clientii cu o petrecere ce aduce lifestyle-ul italienesc in Romania. “La Dolce Vita” pune in valoare pasiune, celebritati, aristocratie, toate cu iz de Italia. Invitati vor fi Dj Johnny DaMix si Dj Zoom. Pretul platit este de 250 de lei, iar locurile disponibile sunt doar cele de la bar, la acelasi pret.

Cei de la Clubul Le Cinema promit o petrecere fabuloasa, cu invitat special Monsieur Cedric, din Paris. Pretul este de 200 de lei, dar daca alegeti sa petreceti de la bar, scoateti din buzunar 150 de lei.

In Scart loc lejer sunteti asteptati la o petrecere traditional romaneasca. Cu sarmale, chiftele, tort sau covrigi, organizatorii deschid usile si pentru cei care nu si-au facut rezervare, sa se bucure de atmosfera de Revelion.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO