Mos Craciun s-a intors in Laponia, dar si-a uitat atelierul in centrul Timisoarei

28-01-2013 16:34


atelier mos craciun

Sarbatorile de iarna au trecut de aproape o luna, insa spiritul Craciunului nu a parasit in totalitate orasul de pe Bega. Asta pentru ca, pe strada Marasesti, Atelierul lui Mos Craciun nu a fost indepartat de catre autoritatile locale.

In perioada sarbatorilor de iarna, la Atelierul lui Mos Craciun, de pe strada Marasesti, copiii au invatat sa deseneze si sa construiasca diverse obiecte din plastelina. Acest atelier a fost amplasat cu ocazia Targului de Craciun, care s-a incheiat pe 7 ianuarie. Casutele care au participat la acest targ au fost indepartate din centrul orasului, insa acolo a mai ramas una singura: Atelierul lui Mos Craciun.


Atelierul a ramas acolo pana acum. In aceasta saptamana, Directia de Comunicare se va intalni sa discute despre acest subiect si vom vedea ce se va intampla cu el. Este posibil ca acest atelier sa ramana acolo pana dupa Paste. Daca va ramane, el va fi deschis in saptamanile urmatoare pentru copii, sa se joace si sa invete sa picteze”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu, pentru stirileprotv.ro/vest.


In momentul de fata, atelierul are lacatul pus, iar peste pensulele cu care ar trebui sa se joace copiii, s-a asternut un strat gros de praf.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO