Concert caritabil pentru o cauza. Ce surpriza a avut o tanara care are cancer la san

25-01-2014 10:36


teodora, cancer la san

 Daca o vezi pe Teodora, o tanara de 24 de ani din Timisoara, cu greu ai putea spune ca, dincolo de zambetul ei cuceritor, ascunde o drama teribila, care ne-ar ingenunchea pe multi dintre noi.

 Avea doar 22 de ani cand un diagnostic pus de medici a invatat-o ca viata e fragila: avea cancer la san. A urmat un tratament chinuitor insa, dupa ce a cerut mai multe pareri, a aflat ca viata ei depinde mult de un tratament in strainatate. Un tratament care costa insa bani. I-au sarit in ajutor suflete la fel de tinere ca si ea - elevi la liceul de muzica din oras- care au pus in scena un concert. Toate donatiile adunate vor fi folosite pentru salvarea vietii Teodorei.

Teodora nu a banuit nicio secunda ca Marius, prietenul ei din copilarie, a mobilizat atata lume ca sa o ajute. Tanara are nevoie de 10 mii de euro ca sa urmeze tratamentul de 4 luni, in Turcia. Desi nu este o avere, familia nu are de unde sa scoata aceasta suma.

Teodora ChioreanSunt geniali toti! Nu m-am asteptat…chiar nu m-am asteptat. Familia, va dati seama ca situatia financiara e cum e, s-au imprumutat de bani… N-am fi reusit fara oamenii din jur, binevoitori… chiar n-am fi reusit sa facem fata cu tot ce e nevoie.”

Marius Drind, elev: "Teo…Teo, dupa cum ati vazut, este o fata foarte pozitiva. Niciodata nu renunta. Am copilarit cu ea si chiar n-am putut sa las totul la o parte.”

Directoarea liceului de muzica s-a implicat imediat in proiect. Viata a lovit-o si pe ea la fel de crunt, asa ca a inteles ca, in astfel de momente, trebuie sa ajuti.

Speranta-Doina Catana, Directoare Colegiul National “Ion Vidu”: “Am avut si o experienta personala, cand fata mea a avut nevoie de o operatie. A avut o tumoare pe creier si stiu stiu ce greu a fost sa ajungem la sursa financiara de care era nevoie"

Tratamentul chinuitor prin care a trecut pana acum Teodora nu i-a lasat parca nicio urma pe chipul senin.

Teodora Chiorean " Imi spun ca am 24 de ani, ca sunt tanara, ca am o viata inainte, ca trebuie sa lup. Mi-am schimbat si eu caracterul cu ganduri mari, dupa vindecarea mea, de a ajuta si eu alti oameni care au nevoie, cum am avut eu.”

Pana acum, medicii din Cluj i-au facut Teodorei mai multe interventii chirurgicale. A urmat apoi chimioterapie, radioterapie si hormonoterapie. Totusi, cancerul a recidivat si au urmat alte sedinte dureroase. Acum, tanara de 24 de ani spera ca salvarea ii va veni din tratamentul recomandat de medici, care se poate face insa in strainatate.

Numerele de cont: Lei – RO32INGB0000999901463192 ; Euro – RO02INGB0000999903201487
(Pe numele: CHIOREAN TEODORA)

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO