Seară plină de emoții la concertul caritabil WE ARE ONE. 4,5 milioane de lei se vor duce către ucraineni

×
Codul embed a fost copiat

A fost o seară de neuitat pentru participanții la concertul caritabil WE ARE ONE, organizat sâmbăttă, 12 martie, pe Arena Națioanlă.

Românii s-au unit pentru vecinii ucraineni, iar banii strânși au fost trimiși către Crucea Roșie.

Peste 35.000 de oameni au fost prezenți sâmbătă, pe Arena Națională, pentru milioane de suflete cărora războiul le-a mutilat destinele, pentru copiii care suferă de dor și de frig, pentru mamele care nasc prin subterane și tații care luptă pentru ziua de mâine.

Cei mai mari artiști din România și invitați internaționali de top au dat o mână de ajutor și au încercat să redea speranța poporului ucrainean. Armin van Buuren, Tom Odell, Jamala, INNA, Grasu XXL, Voltaj, Spike, Feli, Guess Who, Vama, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Andra, Horia Brenciu, Delia, Antonia, Lidia Buble, Alina Eremia, AMI, Dj Project, CTC, Manuel Riva, Dirty Nano, Andia, Sasha Lopez, Vunk, Bitza, Coma, Les Elephants Bizarres, Adda, Otilia, EMAA, Olivia Adams, WRS, Yuka și DJ Olix au urcat pe scena WE ARE ONE și, împreună, au pus arta în slujba umanității. Toți artiștii, instrumentiștii și toate echipele ale acestora au răspuns prezent în doar câteva zile și au acceptat să performeze pro bono pentru a susține această mișcare.

Pentru că noi credem că umanitatea nu are granițe, am invitat toți reprezentanții media să difuzeze concertul WE ARE ONE și împreună să întindem o mână de ajutor unui popor atât de încercat în aceste clipe. Le mulțumim celor peste 20 de televiziuni din România, sutelor de platforme online, dar și celor de la ENEX – cea mai importantă asociație a radiodifuzorilor comerciali din lume, pentru că ne-au susținut în acest demers și au transmis mai departe mesajul nostru de unitate și solidaritate către milioane de oameni.

Sunt foarte mândră că sunt româncă. De obicei sunt mândră, dar astăzi sunt și mai mândră pentru că acest concert și atâta lume pe care o vedem aici, pe acest stadion, demonstrează cât de multă empatie are acest popor și indiferent de ce și cum s-a întâmplat de-a lungul timpului, suntem gata să ajutăm. Nu este prima dovadă pe care o fac românii pentru că zi de zi există foarte mulți români care donează pentru anumite cauze, în România, pentru poporul român, pentru români care au nevoie de ajutor. Dar iată că s-au unit și vor să ajute oameni care ne sunt vecini, sunt lângă granița noastră și au nevoie de oricine în acest moment”, a spus Andreea Esca.

WE ARE ONE a însemnat 8 ore de muzică pe scenă, aproape 4 ore de emisiune LIVE, un show formidabil realizat în doar 7 zile, efortul a sute de profesioniști și voluntari, momente pline de emoție și empatie create special pentru acest concert. Milioane de oameni din România și din străinătate au urmărit LIVE show-ul pe toate canalele digitale, radio și TV.

4.5 milioane de lei este suma strânsă în urma acestui concert caritabil din bilete vândute, SMS-uri, transferuri bancare, dar și din toate încasările de publicitate difuzate pe perioada transmisiunii LIVE și pe care PRO TV le-a donat integral. Banii obținuți în urma acestui eveniment vor fi direcționați către Crucea Roșie Română pentru sprijinirea poporului ucrainean.

Fiind o criză fără precent, nevoile refugiaților veniți în România, dar și a ucrainenilor rămași să lupte pentru țara lor nu se vor opri aici. PRO TV va continua să se implice activ și să ofere sprijin organizațiilor non-guvernamentale care ajută poporul ucrainean. Toți cei care își doresc să întindă o mână de ajutor o pot face în continuare prin donații către Crucea Roșie Română - buton special WE ARE ONE, aici, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

Le mulțumim tuturor partenerilor noștri care au făcut posibil acest eveniment unic în România. WE ARE ONE este o campanie SAGA FESTIVAL, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București, în sprijinul poporului ucrainean.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep și-a făcut o schimbare de look îndrăzneață
FOTO În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep și-a făcut o schimbare de look îndrăzneață
Citește și...
Nicuşor Dan: Peste 750.000 de euro, fonduri strânse până acum, cu ajutorul concertului We Are One pentru oamenii din Ucraina
Nicuşor Dan: Peste 750.000 de euro, fonduri strânse până acum, cu ajutorul concertului We Are One pentru oamenii din Ucraina

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, până în prezent au fost strânse fonduri de peste 750.000 euro, cu ajutorul concertului We Are One, pentru refugiaţii din Ucraina, relatează News.ro.

Recomandări
Vladimir Putin, discurs furibund în faţa parlamentului. „Forțele NATO se pregătesc să atace Rusia”
Vladimir Putin, discurs furibund în faţa parlamentului. „Forțele NATO se pregătesc să atace Rusia”

Vladimir Putin s-a adresat, joi, Adunării Federale în faţa căreia a rostit discursul său anual, cu două săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale din 15-17 martie la care nu are niciun fel de emoţii - va fi reales pentru un nou mandat de şase ani.

Alte două incidente grave au avut loc la metrou în luna februarie. Mecanici Metrorex, cercetați pentru abateri
Alte două incidente grave au avut loc la metrou în luna februarie. Mecanici Metrorex, cercetați pentru abateri

Accidentul produs marți seară la stația de metrou Timpuri Noi nu este singular, ci au mai avut loc două incidente în luna februarie. În prezent, mecanici Metrorex sunt cercetați pentru abateri, scrie clubferoviar.ro.

Mascații ar fi greșit din nou adresa. Un bărbat susține că au intrat peste el în timp ce dormea. „Mi-au pus pistolul la cap”
Mascații ar fi greșit din nou adresa. Un bărbat susține că au intrat peste el în timp ce dormea. „Mi-au pus pistolul la cap”

Un bărbat din Reşiţa susţine că s-a trezit cu poliţiştii de la trupele speciale la uşă, în dimineaţa de 23 februarie, şi că aceştia l-au pus pe burtă, i-au pus pistolul la cap şi l-au ameninţat în faţa copilului său, care are patru ani.