Lucrarile la podul Michelangelo inchid navigatia pe raul Bega. Cat timp va fi impusa restrictia

Dată publicare: 26-07-2013 13:39
Dată actualizare: 29-07-2013 06:56


Canalul Bega

 Navigatia pe raul Bega va fi inchisa din 31 iulie, din cauza unor lucrari care vor fi facute la podul Michelangelo. Aceste lucrari au legatura cu realizarea viitorului subpasaj Michelangelo.

 Astfel, incepand de saptamana viitoare, podul va fi ridicat, pentru ca muncitorii sa realizeze mai multe lucrari de consolidare.
In timpul acestor lucrari efectuate la pod, exista riscul sa pice bucati de ciment. Astfel, pericolul ca acestea sa raneasca vreo persoana care se plimba cu hidrobicicleta si vaporasul pe Bega. Astfel, edilii au decis sa intrerupa navigatia pe rau.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: „Va trebui sa oprim navigarea pe Bega din 31 iulie pentru a nu risca accidente. Se lucreaza la pod si exista riscul sa cada bucati din ciment sau alte obiecte. Restrictia va fi valabila timp de cateva saptamani, sunt lucrari delicate, podul se va ridica pentru a putea fi inspectata structura de rezistenta. Dupa ce se ridica se va sti de ce lucrari este nevoie si intervalul de timp in care acestea vor fi realizate”.

De asemenea, traficul din intersectia Michelangelo ar putea fi redeschis partial la sfarsitul lunii septembrie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO