Fetelor, stim ce veti primi de Ziua Indragostilor! Barbatii din Timisoara au facut sute de comenzi

13-02-2013 15:18


Love

 In ajunul zilei de Valentine's Day, indragostitii au intrat pe ultima suta de metri cu alegerea cadoului. Unii barbati au fost foarte precauti si au “rezervat” inca de saptamana trecuta surpriza pe care vor sa o faca iubitei.

 Cei mai multi barbati si-au indreptat gandul catre un buchet de flori, iar cel mai lejer le-a fost sa il comande de pe internet. Ei au ales aceasta solutie pentru ca livrarea se face acasa, la birou, deci in orice colt al orasului.

Numarul comenzilor pe care le-au primit florariile online pentru ziua de 14 februarie s-a dublat, in comparative cu o zi normala. Astfel, una dintre aceste florarii din Timisoara, va avea maine de facut mult mai multe drumuri in oras. Intr-o zi obisnuita din timpul saptamanii, se livrau in medie 30 – 40 de buchete, insa pentru maine numarul acestora s-a dublat. Pana astazi, 80 de barbati au “rezervat” un buchet de flori pentru maine.

Administratorul unei alte florarii a facut deja o statistica, a zilei de 13 februarie anul trecut si a zilei de 13 februarie, anul curent. “Ca numar de comenzi, in acest an avem o crestere de 40% fata de aceeasi zi a anului trecut. Fata de o zi obisnuita, maine avem comenzi de doua ori mai mari si asteptam sa creasca mult mai mult. Prima comanda speciala pentru Ziua Indragostitilor a fost facuta de un tanar inca de vineri”, a declarat Marian Oprea, managerul unei florarii online.

Pentru a castiga clienti, alte florarii au venit cu oferte speciale. Astfel, pentru Ziua Indragostitilor 11 trandafiri rosii si o jucarie se vand cu 130 de lei, iar o inima florala costa 180 de lei. Un buchet cu cinci roze rosii se vand la pretul de 53 de lei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO