Elevii de clasa a XI-a pot experimenta in vara aceasta viata de student la universitate

29-05-2012 13:14


cursuri

West Summer University se afla la prima editie si se desfasoara in perioada 21 iulie-4 august. Elevii care termina clasa a XI-a pot intra in pielea unui student, pentru a se orienta mai usor cu privire la facultatea pe care isi doresc sa o urmeze.

Pentru a experimenta “viata studenteasca”, in cadrul programului, elevii vor participa la cursurile mai multor facultati din cadrul Universitatii de Vest.

Mai exact, elevii vor urma un program de cursuri, seminarii si laboratoare reprezentative pentru anul I de studiu, sustinute de profesori si doctoranzi. Cursurile vor fi predate in cadrul facultatii pentru care elevii au optat in formularul de inscriere.

Cei interesati vor participa la doua sau trei cursuri pe zi, timp de o saptamana. Vor urma apoi doua zile in care vor avea timpul necesar pentru a invata ce au studiat. Urmeaza apoi trei zile de “sesiune”, cand elevii vor sustine examene la materiile invatate.

Programul include si activitati de destindere si socializare cu petreceri tematice sau iesiri in zona Complexului Studentesc din Timisoara.

Programul se adreseaza unui numar de 150 de elevi care vor absolvi anul acesta clasa a XI-a.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO