Retea de prostitutie, anihilata la Timisoara. Club de noapte, folosit ca paravan pentru un bordel

Ultima actualizare: 15-09-2012 12:05
Retea de prostitutie, anihilata la Timisoara. Club...
Retea de prostitutie, anihilata la Timisoara. Club...

Mai multe tinere, inclusiv minore, nu vor mai fi obligate sa intretina relatii sexuale contra unor sume de bani.

Aseara, atat liderul gruparii cat si unul dintre complicii sai au primit ordonante de retinere, urmind ca instanta sa decida daca emite mandate de arestare preventiva pe numele lor.

Potrivit anchetatorilor, reteaua functiona de mai bine de trei ani, racolarile fetelor fiiind facute prin intermediul anunturilor de mica publicitate din ziarele locale. Unele dintre fete erau trimise cu insotitori peste granita si erau obligate sa se prostitueze, castigurile sefilor retelei fiind de zeci de mii de euro.  Pe langa liderii gruparii se aflau diferite persoane care aveau rol in supravegherea tinerelor, aceste persoane avand ca rol si ridicarea sumelor de bani de la clienti, dar si in supravegherea acestora.Cateva dintre fetele intrate pe mana proxenetilor ofereau servicii sexuale in Elvetia si Austria.

Afacerea a mers bine pana au intrat politistii pe fir. Ieri, mascatii de la trupele speciale i-au ridicat pe suspecti si i-au dus la audieri. Anchetatorii au stabilit ca din grup faceau parte si minore care in perioada 2009-2012 au fost obligate sa se prostitueze atat in tara, cat si in strainatate. Suspectii profitau de naivitatea tinerelor credule carora initial li se spunea ca vor fi angajate ca maseuze, ulterior fiind obligate sa se prostitueze.

Cercetarile vizeaza cinci persoane care sunt acuzate de proxenetism , trafic de persoane si trafic de minori, infractiuni pentru care risca pana la 15 ani de inchisoare.

Proprietarul casei in care functiona asa-zisul clubul de noapte, in realitate bordel clandestin, nu a banuit nicio secunda ceea ce se petrece in ograda lui.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO