Cei doi barbati care au taharit un italian venit la Lugoj pentru a intalni o femeie cunoscuta pe internet, au fost arestati

13-05-2014 10:21


talhari

 Tinerii de 23 si 24 de ani au fost retinuti luni pentru 24 de ore dupa ce au talharit un cetatean italian, in municipiul Lugoj, luandu-i doua telefoane mobile si suma de 300 de lei, au fost arestati pentru 29 de zile.

Cei doi au fost acuzati de talharie, dupa ce, weekend-ul trecut, unul dintre ei a abordat un cetatean italian aflat la intr-o statie peco din Lugoj, venit sa intalneasca o femeie cunoscuta pe o retea de socializare. Individul de 23 de ani s-a dat drept fratele femeii si l-a invitat pe italian sa il insoteascapana pe strada Tapia din municipiu. Acolo ii astepta un alt barbat, de 24 de ani. Cei doi tineri l-au bruscat violent pe italian si l-au lasat fara doua telefoane mobile si fara suma de 300 de lei.

Cetateanul italian a anuntat totul la Politie, iar oamenii legii au si inceput cercetarile pentru identificarea celor doi talhari.

Duminica, 11 mai, politistii i-au depistat pe cei doi tineri banuiti de comiterea faptei. Asupra lor s-au gasit si cele doua telefoane mobile care au fost predate cetateanului italian.

Pentru talharie, tinerii isi vor petrece urmatoarele 29 de zile dupa gratii.

Ademenit pe reteaua de socializare. Un italian venit la Lugoj sa intalneasca o femeie cunoscuta pe internet, a fost talharit

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO