Cariera construita din studentie. Sase zile, intalnesti companii de renume, la JobShop


Ultimul update: Miercuri 16 Mai 2012 08:19
Data publicarii: Joi 15 Martie 2012 10:42
Categorie: Timiș
job

Daca esti student la o facultate cu profil tehnic si iti cauti un loc de munca sau pur si simplu vrei sa inveti de la profesionisti totul despre o cariera de succes, esti asteptat intre 17 si 23 martie in corpul Electro al Universitatii Politehnica.

Targul JobShop ajunge anul acesta la cea de-a 19-a editie, la Timisoara. Scopul evenimentului este de a aduce studentii mai aproape de viitori angajatori din cadrul marilor companii. De asemenea, targul isi propune si sa ii ajute pe tinerii care invata pe bancile facultatilor sa isi insuseasa abilitati pe care sa le foloseasca in viitoarea cariera profesionala.

Cele sase zile de JobShop vor include intalniri cu oameni de afaceri deja consacrati, traininguri de comunicare, dar si interviuri de angajare. In 20 si 21 martie, sunt programate zile de standuri, in care zeci reprezentanti ai companiilor din oras ii vor astepta pe studenti pentru a-i convinge sa le devina colegi.

Aici, tinerii isi vor putea satisface toate curiozitatile legate de ce presupune munca in companiile vizate. De asemenea, studentii isi vor putea lasa la standuri CV-urile si, daca rezultatele lor ii vor convinge pe angajatori, vor fi selectati pentru programe de practica sau chiar locuri de munca.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO