Au inceput demersurile pentru executarea silita a rromilor din clanul Carpaci

15-11-2013 14:20


Vladimir Carpaci

 Reprezentantii Primariei Timisoara au solicitat unui executor judecatoresc pentru a pune in aplicare o decizie definitiva si irevocabila a Judecatoriei Timisoara, din 2003. Mai exact, administratia locala vrea sa execute silit familia Carpaci.

 Clanul Carpaci datoreaza 365.000 de lei Primariei Timisoara. Acesti bani reprezinta penalitati din urma unui proces pe care familia Carpaci l-a pierdut, in favoarea administratiei locala. Proprietarele Carpaci Maria si Carpaci Elena, rude apropiate cu Vladimir Carpaci, au fost obligate de justitie sa aduca la starea initiala cladirea situata pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr6. In caz contrar, familia Carpaci era nevoita sa plateasca suma de 100 de lei pentru fiecare zi in care nu s-a conformat deciziei judecatoresti.Au trecut zece ani de la hotararea judecatoreasca, timp in care Vladimir Carpaci a ignorat-o cu desavarsire.

Totusi, in schimbul banilor, reprezentantii primariei ar vrea chiar cladirea de unde a fost evacuata sectia Spitalului de Copii.

Insa, potrivit primarului Nicolae Robu, executorul judecatoresc va analiza daca va executa silit o cladire sau daca se va pune poprire pe conturile bancare.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: „Daca e cazul, vom lua o cladire, daca nu, vom pune poprire. Vrem sa dam o lectie, sa aratam ca se poate castiga si impotriva persoanelor care comit ilegalitati. Ca se pun in practica hotararile judecatoresti ”.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO