Timisorenii au batut Dinamo, apoi s-au caftit intre ei

Dată publicare: 07-05-2010 00:00
Dată actualizare: 10-10-2012 13:46


Chivorchian

Dupa o pauza de 45 de ani, FC Timisoara a reusit sa castige in Stefan cel Mare. Banatenii s-au impus aseara cu 2-1 si au sarbatorit cu o bataie intre oficiali.

Timisoarenii au marcat primii, prin Goga, care a evitat offsaidul, a ramas singur cu portarul Curca si a inscris. Al doilea gol al Timisoarei a venit dupa 4 minute, cand Cocis a marcat cu un sut din marginea careului de 16 metri.

Replica dinamovista a venit de la Marius Niculae, care a redus diferenta in minutul 63.

Dupa meci a izbucnit scandalul in vestiarul Timisoarei. Presedintele Chivorchian s-a luat la bataie cu team-managerul Daniel Stanciu.

Sport.ro scrie ca presedintele a fost cel care a pornit conflictul. El i-a anuntat pe jucatori ca vor intra de azi in cantonament pentru urmatorul meci, in timp ce managerul i-a cerut sa ii lase sa se bucure. Chivorchian s-a pus cu picioarele pe Stanciu si a fost oprit doar de interventia jandarmilor.

"Asa ne bucuram noi, mai spargem o sticla, ne mai trantim. Tot ce conteaza e ca lumea a iesit pe strazi la Timisoara, pentru a sarbatori victoria", a spus Chivorchian mai tarziu.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO