Timisorenii au batut Dinamo, apoi s-au caftit intre ei


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 13:46
Data publicarii: Vineri 07 Mai 2010 00:00
Categorie: Stiri Sport
Chivorchian

Dupa o pauza de 45 de ani, FC Timisoara a reusit sa castige in Stefan cel Mare. Banatenii s-au impus aseara cu 2-1 si au sarbatorit cu o bataie intre oficiali.

Timisoarenii au marcat primii, prin Goga, care a evitat offsaidul, a ramas singur cu portarul Curca si a inscris. Al doilea gol al Timisoarei a venit dupa 4 minute, cand Cocis a marcat cu un sut din marginea careului de 16 metri.

Replica dinamovista a venit de la Marius Niculae, care a redus diferenta in minutul 63.

Dupa meci a izbucnit scandalul in vestiarul Timisoarei. Presedintele Chivorchian s-a luat la bataie cu team-managerul Daniel Stanciu.

Sport.ro scrie ca presedintele a fost cel care a pornit conflictul. El i-a anuntat pe jucatori ca vor intra de azi in cantonament pentru urmatorul meci, in timp ce managerul i-a cerut sa ii lase sa se bucure. Chivorchian s-a pus cu picioarele pe Stanciu si a fost oprit doar de interventia jandarmilor.

"Asa ne bucuram noi, mai spargem o sticla, ne mai trantim. Tot ce conteaza e ca lumea a iesit pe strazi la Timisoara, pentru a sarbatori victoria", a spus Chivorchian mai tarziu.

Sursa: Pro TV

Violente intre suporteri la un meci din campionatul de fotbal al Poloniei
Top 10 cele mai valoroase cluburi de fotbal din lume!
Oana Bercaru reprezinta Romania in echipa de fotbal Playboy!
VIDEO PROTVPLUS.RO