Recorduri, femei arestate si vedete in scandal. Stiri pe scurt de la CM2010

15-06-2010 00:00
Sursa: Mediafax


Vuvuzele

BBC vrea sa transmita meciurile de la Cupa Mondiala fara sunetul scos de vuvuzelele spectatorilor. Televiziunea britanica a primit 220 de plangeri, dar in acelasi timp vuvuzela se vinde ca paine calda in Albion.

►Hristo Stoicikov a anuntat la Cupa Mondiala, unde este comentator pentru o televiziune mexicana, ca a infiat un copil. Fostul star de la Barcelona a adoptat un baietel din Peru, printr-o agentie internationala.

►Coreenii se cearta, in continuare, pe drepturile de televizare ale Cupei Mondiale. Cei din Coreea de Nord sunt acuzati ca au piratat semnalul transmis de cei din Sud, dar se apara spunand ca au avut un contract separat cu FIFA.

►Aproape 30 de somalezi au fost arestati pentru ca urmareau la televizor meciul dintre Australia si Germania. Acest lucru contravine perceptelor administratiei islamice din Somalia, care a le-a interzis cetatenilor sa se uite la Cupa Mondiala.

►36 de femei din Olanda au fost date afara de pe stadion la meciul Olanda-Danemarca 2-0. Ele erau imbracate in costumatii specifice unei campanii publicitare pentru o marca de bere din Tara Lalelelor. Femeile au fost retinute peste trei ore si interogate, apoi au fost eliberate, dar li s-a cerut sa nu mai faca publicitate mascata.

►Marile legende se dueleaza verbal la Cupa Mondiala. Mai nou, Pele a sarit la gatul lui Maradona. Brazilianul il acuza pe Butoiasul Atomic ca este selectioner al Argentinei doar pentru bani. "Maradona a acceptat acest post pentru ca avea nevoie de o slujba si de bani. Am vazut ca Argentina s-a calificat cu greu. Nu este vina lui Maradona, ci a celor care l-au angajat", a declarat Pele.

►Jabulani mai face o victima. Un englez numit exact ca portarul nationalei Angliei, Robert Green, vrea sa isi schimbe numele, pentru ca rad prietenii de el. Green a fost una din primele victime ale mingii Jabulani, balon imprevizibil pentru portari.

►Meciul SUA-Anglia a batut recordul de audienta in Statele Unite ale Americii. Precedentul record era detinut de SUA-Romania de la World Cup 1994.

Sursa: Mediafax, Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO