Prezicerile caracatitei clarvazatoare: Germania bate Argentina in sferturi

29-06-2010 00:00


Celebra caracatita medium si-a dat din nou cu parerea despre urmatorul meci de fotbal al Germaniei. De data aceasta ea a avut de ales echipa care va bate in sferturile Cupei Mondiale, dintre Germania si Argentina.

Paul este o caracatita de la acvariul din Oberhausen si pana acum a avut precizie de 100% in privinta predictiilor sale fotbalistice pentru acest Campionat Mondial. 

Acum a dat-o castigatoare pe Germania in fata Argentinei, in partida de sambata, din sferturile de finala ale Cupei Mondiale de Fotbal.

Potrivit unui ritual bine stabilit, pe fundul acvariului caracatitei au fost instalate doua cutii, in culorile celor doua selectionate, iar Paul s-a indreptat direct catre cea cu steagul Germaniei, ignorand-o pe cea in alb si bleu, culorile sud-americanilor.

Oracolul cu tentacule a prevazut pana acum victoriile nemtilor in fata Australiei si Ghanei, precum si infrangerea in fata Serbiei.

Desi este nascuta in Marea Britanie, caracatita nu a avut nicio ezitare atunci cand a anuntat infrangerea Angliei in fata mannschaft-ului lui Joachim Loew, in optimile de finala ale CM 2010.

Si acum doi ani, la Campionatele Europene din 2008, Paul a prezis corect 80% dintre rezultatele echipei nemtesti.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO