Patru jucatori nord coreeni au fugit. Stiri pe scurt de la Cupa Mondiala

Ultima actualizare: 26-06-2012 18:32
Vuvuzele pe strazi

Fostul jucator al lui CFR Cluj, Alvaro Pereira, este pe lista marcatorilor de la Cupa Mondiala. Uruguaianul a inscris golul al treilea din victoria nationalei sale, 3-0 cu tara gazda Africa de Sud.

►Grecii au reinventat autobaza. Nici macar in meciul cu Nigeria nu vor renunta la stilul defensiv de joc, a anuntat selectionerul Otto Rehagel. “Cand am venit eu, Grecia era a 65-a natiune a lumii, iar acum suntem pe locul 13 in clasamentul FIFA. Asta este adevarul”, s-a justificat neamtul care antreneaza Grecia.

►Se poarta contestatiile la Cupa Mondiala. Dupa ce australienii au cerut sa se anuleze un cartonas rosu pentru Cahill, portughezii cer anularea unui cartonas galben vazut de vedeta Cristiano Ronaldo. Federatia lusitana considera ca Ronaldo a fost victima incidentelor de la partida cu Coasta de Fildes si cere sa i se anuleze sanctiunea primita.

►Elvetienii au iesit pe strazi de bucurie, dupa ce nationala lor a invins cu 1-0 campioana europeana Spania. La Geneva era un cor de claxoane, iar toate masinile aveau drapelul pe bord. La Zurich, elvetienii au cantat in strada, dar in grupuri mici. In schimb, la Berna, sarbatoarea a avut loc in fata sediului Guvernului, desi afara ploua.

►In Chile, entuziasmul primei victorii, 1-0 cu Honduras, a dus la incidente. Era prima victorie dupa 48 de ani, astfel incat chilienii au sarbatorit in strada. Nu mai putin de 81 de persoane au fost apoi arestate pentru ca au furat, au spart vitrine si s-au batut cu fortele de ordine.

►Cele doua femei arestate pentru ca au facut reclama unei firme care nu e partener FIFA au fost eliberate. Olandezele au avut de platit o cautiune de aproape 1000 de euro fiecare si au fost libere sa plece. Ele sunt suspectate ca au organizat o adevarata actiune promotionala, cu peste 30 de femei imbracate in fuste ale unui producator de bere.

►Coreea de Nord are deja patru dezertori, dupa primele zile de participare la Cupa Mondiala. Un portar, un atacant si doi mijlocasi au fugit din lot si au ales libertatea, scrie ziarul La Stampa. Oficialii coreeni au refuzat sa comenteze in vreun fel acest lucru.

►Fosta vedeta a Argentinei, Gabriel Omar Batistuta a fost jefuit in Africa de Sud. Fostul fotbalist se afla la Cupa Mondiala pentru a comenta meciurile la o televiziune asiatica. El s-a trezit cu camera de hotel ravasita si ii lipseau hainele, banii si cardurile. La acelasi hotel sta si presedintele FIFA, Sepp Blatter.

Citeste mai multe informatii de la Cupa Mondiala pe Sport.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO