Gigi Becali, locul 4 in topul patronilor controversati din fotbalul mondial

14-05-2010 00:00

Gigi Becali

Gigi Becali a reusit sa intre in topul celor mai trasniti patroni ai unor echipe de fotbal. Seful Stelei are o companie pe masura: Silvio Berlusconi si Arkan.

Becali se afla pe un “onorant” loc 4 in acest top. Jurnalisti de la goal.com au luat in calcul mai multe traznai pe care Becali le-a facut de-a lungul timpului, de la schimbul de terenuri cu armata si pana la demiterea lui Cristiano Bergodi.

Este binecunoscut pentru parerile lui controversate si declaratii, dar si pentru incursiunile lui stangace in politica nationala si continentala. A fost acuzat de rasism, homofobie, xenofobie, antisemitism, rapire si violenta de cand a devenit patronul clubului si crede ca in spatele ascensiunii clubului CFR Cluj se afla masonii unguri”, suna prima caracterizare a lui Becali.

Totusi, jurnalistii britanici fie au surse mai bune decat toata presa romana, fie au inventat o poveste cel putin ciudata.

Este cunoscut si pentru ca a comandat o pictura cu "Cina cea de taina" cu el in locul lui Iisus Hristos si 11 jucatori ai Stelei si un antrenor pe post de discipoli”, scrie goal.com.

Totusi, Becali mai are pana sa il ajunga pe detinatorul locului intai: Silvio Berlusconi. Nu doar ca italianul este mai bogat si este premier al tarii, dar are si performante peste cele ale lui Becali. Seamana doar atunci cand e vorba sa isi impuna jucatorii preferati in echipa, peste capul antrenorului.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO