Dinamo l-a transferat pe Garat si insista pentru Lobont si Lazar

15-06-2010 00:00


Suporteri Dinamo

Dinamo face orice sa il convinga pe Lobont sa nu mai plece inapoi la AS Roma. Ioan Andone l-ar vrea titular la Dinamo, nu rezerva la AS Roma, dar portarul refuza Romania.

Lobont nu vrea sa mai joace in campionatul din Romania. Fostul portar al lui Dinamo ar vrea sa ramana la AS Roma, dar imprumutul sau expira la finalul acestei luni.

"El nu mai vrea sa mai joace in Romania, asta e singura problema. Sa vedem, mai exista si solutia sa prelungeasca acordul cu noi si sa-l imprumutam daca Roma isi mentine oferta. El nu mai vrea in campionatul romanesc, nu ca nu ar mai vrea la Dinamo. Nu e vorba de bani, nu mai vrea in campionatul romanesc. De ce, sa spuna el motivele", a declarat Andone.

Impresarul lui Bogan Lobont, Victor Becali, spune ca saptamana aceasta se va decide care este echipa unde va juca portarul. "Lobont e jucatorul lui Dinamo. Depinde de ceea ce va decide Roma, daca va activa acea optiune de cumparare. Saptamana aceasta se decide, se negociaza deocamdata. Jucatorul isi doreste sa ramana la Roma, normal, dar depinde de italieni ce se va intampla", a spus Victor Becali.

Pana sa afle soarta lui Lobont, Dinamo l-a transferat azi pe fundasul central argentinian Juan Pablo Garat. Cainii incearca si un schimb cu Rapidul. Vor sa il cedeze pe Ianis Zicu si sa il ia pe capitanul giulestenilor, Costin Lazar.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO