VIDEO. Gestul emotionant al acestei atlete a impresionat planeta: "Nu mi-a venit sa cred ce face"


Ultimul update: Vineri 02 Noiembrie 2012 04:03
Data publicarii: Miercuri 06 Iunie 2012 16:38
Categorie: Stiri Sport
atleta isi ajuta rivala sa termine cursa

O adolescenta din Statele Unite a impresionat o tara intreaga prin gestul ei sportiv, la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Tanara este acum coplesita de atentia care i se acorda, pentru un gest firesc, sustine ea.

Meghan Vogel, de 17 ani, participa la cursa de alergari de 3.200 metri, in Columbus, Ohio.

Tanara se afla pe ultimul loc, cand a reusit sa depaseasca o alta concurenta, care se simtea rau si s-a prabusit, relateaza Daily Mail.

In loc sa-si continue cursa si sa profite de slabiciunea fetei, Meghan a condus-o pe Arden McMath pana la linia de finish, unde chiar a lasat-o sa termine inaintea ei.

Fotografiile realizate atunci si inregsitrarea video au facut ocolul Statelor Unite, impresionand pe toata lumea. VIDEO de mai jos a fost vizualizat de peste 2 milioane de ori, in numai 3 zile de la publicarea pe YouTube.

Uimita de reactiile provocate de gestul ei, Meghan declara ca a facut ce trebuia si este convinsa ca oricine ar fi procedatla fel, in locul ei.

In schimb, tanara care a fost ajutata sa termine cursa este mai realista. “Sincer, nu cred ca altii ar fi facut acest lucru. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce face…mai ales cand m-a impins sa trec linia de final, inaintea ei”.

Cele doua atlete au ramas prietene si asteapta ca presa sa uite de acest incident, iar viata lor sa revina la normal.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO