Tragedie în presa sportivă. Jurnalistul Stephan Nasstrom, care a fost prezent la 8 ediții ale Jocurilor Olimpice, a murit

Ultima actualizare: 22-07-2021 11:27
Tragedie în presa sportivă. Jurnalistul Stephan Nasstrom, care a fost prezent la 8 ediții ale Jocurilor Olimpice, a murit
Facebook / Angela Näsström

Stephan Nasstrom, cel care aproape 40 de ani a lucrat pentru Associated Press, a murit, marți, la vârsta de 70 de ani, informează The Washington Post.

Potrivit familiei sale, jurnalistul suedez a decedat în Lima, Peru, acolo unde a locuit începând cu anul 2010, după ce a încheiat colaborarea cu Associated Press.

În cariera sa de jurnalist sportiv, Nasstrom a acoperit opt ​​ediții ale Jocurilor Olimpice, dar și numeroase Campionate Mondiale de fotbal. Acesta era specializat în schi, fotbal, tenis și atletism. De asemenea, el a fost pasionat de baseball.

„Fiind suedez, îi plăcea să povestească despre Bjorn Borg și Stefan Edberg. El însuși a fost un jucător bun de tenis. Avea întotdeauna un zâmbet pe buze și deținea un simț al umorului, întotdeauna pregătit cu o glumă”, a declarat Steve Wilson, cel care a acoperit Jocurile Olimpice pentru Associated Press timp de aproape trei decenii.

 

Și-a cunoscut soția la Mondialul din '78

 

În 1978, în Argentina, Stephan Nasstrom a asistat pentru prima oară la un Campionat Mondial de fotbal. Acolo, în fața unui restaurant, el a cunoscut-o pe Angela, femeia alături de care avea să întemeieze o familie. Ei au avut doi copii, Daniel și Michael.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO