Otelul a castigat Supercupa Romaniei. A invins Steaua cu 1-0

17-07-2011 18:23


Otelul Galati a castigat, duminica Seara, Supercupa Romaniei, dupa ce a invins Steaua Bucuresti, scor 1-0, la Piatra Neamt. Unicul gol al meciului a fost marcat de Laurentiu Bus, in minutul 14

Roni Levi a pierdut astfel al doilea trofeu Supercupa Romaniei consecutiv, dupa ce anul trecut antrena pe Unirea Urziceni.

La meciul de la Piatra Neamt au asistat 13.253 de spectatori, din care 2000 de la Galati si circa 300 de fani ai Stelei.

__________________________________________________

min.90+4 - Final de meci! Otelul Galati a castigat Supercupa Romaniei!
min.90 - Grahovac primeste cartonasul galben.
min.90 - Ibeh scapa singur cu portarul, dar il loveste pe Tatarusanu.
min.89 - Rapa primeste este atentionat cu un cartonas galben.
min.88 - Gardos da pe langa minge in propriul careu, mingea ajunge la Pena, dar acesta trage peste poarta.

Pauza - scorul ramane neschimbat. Otelul conduce.

Minutul 14:00 - Primul gol al meciului este inscris de Laurentiu Bus, pentru Otelul Galati. O faza frumoasa de atac a galatenilor, cu un gol din trei pase pe coltul lung al portii Stelei.

In minutul 12, Otelul Galati a marcat prin Perendija, insa golul a a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Lucian Bute a dat lovitura de start la Supercupa Romaniei care se joaca pe stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt.

Jucatorii stelisti au intrat pe teren avand tricouri negre pe care era imprimat chipul lui Stefan Sames, pe acestea fiind inscritionat mesajul: "Intotdeauna printre noi".

_________________________________________________

Se anunta o seara grea din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte Otelul va incerca sa castige prima cupa din istoria sa, iar fotbalistii sunt motivati sa incaseze prima promisa de 4.000 de euro de fiecare.

Pe de alta, stelistii sunt in doliu pentru ca la Sames fostul capitan al echipei din Ghencea s-a stins la varsta de 60 din cauza unui cancer. Si asa timorati de toate scandalurile de la club si de faptul ca nu vor mai juca pe stadionul de legenda astazi in plus vor intra pe teren si cu echipament de doliu.

Data fiind situatia lovitura de meci nu-i va mai apartine lui Lucian Bute cum se stabilise initial si toata lumea va pastra un moment de reculegere. Sunt foarte multe de spus in legatura cu aceasta partida.

De pilda ros albastri au castigat de 5 ori cupa, iar Dorinel Munteanu actualul antrenor al galatenilor chiar a ridicat acest trofeu dar in calitate de jucator legitimat in Ghencea. Acum a dat la spate trecutul si declara ca nu il intimideaza adversarii. Nostim este si ca vestitul MM Stoica a fost pe vremuri conducator la Otelul.

VIDEO PROTVPLUS.RO