STEAUA - SCHALKE 04. Peste 800 de jandarmi si 1.650 de politisti asigura ordinea la STEAUA - SCHALKE

Ultima actualizare: 28-11-2013 06:47
national arena

Peste 800 de jandarmi si 1.650 de politisti vor asigura masurile de ordine publica si siguranta la meciul dintre Steaua si Schalke 04, din cadrul grupelor Ligii Campionilor, care se va disputa, marti, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.

UPDATE MARTI

UPDATE 15:10 Premierul Victor Ponta i-a invitat la Arena Nationala pe prim-ministrii veniti la Bucuresti, pentru reuniunea China-Europa Centrala si de Est, pentru a asista la meciul de fotbal dintre Steaua si Schalke 04, pana in prezent confirmand premierii din Albania, Muntenegru si Macedonia.

"Invitatia a fost adresata de premierul Ponta tuturor prim-ministrilor care au posibilitatea sa ramana si marti seara in Bucuresti si sa asiste la meci. Pana acum, au confirmat ca vor veni la stadion premierii din Albania, Muntenegru si Macedonia", au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.45 doar pe baza de bilete si invitatii.

Suporterii mai pot achizitiona bilete si in ziua desfasurarii partidei dupa urmatorul program:

- Casa de bilete din Bd Basarabia: pana la ora 19.30;

- Casa de bilete din Str Maior Ion Coravu: pana la ora 21.45.

Politistii vor asigura masuri specifice de ordine si siguranta publica in zona Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti, a Garii de Nord, a punctelor de frontiera si pe traseele de deplasare, in apropierea locurilor de cazare ale suporterilor, in zonele turistice si de agrement, precum si pe caile de afluire/defluire spre si de la Arena Nationala.

Politia Romana va actiona suplimentar fata de dispozitivul curent de ordine si siguranta publica cu 485 de politisti de la rutiera, 734 politisti de la structurile de ordine publica si 87 politisti de la transporturi. In municipiul Bucuresti si pe traseele de la Aeroportul International Henri Coanda, pana la stadionul National Arena, vor actiona alti 341 de politisti.

Partida Steaua Bucuresti - Schlake 04, din etapa a V-a a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21.45.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO