Simona Halep păstrează echipamentul roșu purtat la începutul anului: ”Mi-a adus noroc”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Simona Halep, Australian Open 2018
Getty

Simona Halep, liderul ierarhiei WTA, păstrează echipamentul pe care l-a purtat la începutul anului 2018, jucătoarea româncă făcând această dezvăluire într-un interviu acordat ziarului spaniol Marca, ce o numeşte "regina tenisului".

Simona Halep a vorbit despre echipamentul pe care l-a purtat la începutul anului, când nu avea sponsor: "Sigur că nu l-am aruncat. Îl ţin la mine acasă, ca pe o amintire extraordinară. Îl voi păstra fiindcă mi-a adus noroc. Am fost foarte bucuroasă să joc cu el o lună întreagă, când am câştigat la Shenzhen, atât la simplu cât şi la dublu, şi am jucat finala Openului Australiei. În general, am jucat un tenis extraordinar cu îmbrăcămintea asta".

Marca a amintit că una din imaginile cu cel mai mare impact de la Openul Australiei a fost cea cu Halep internată în spital pentru deshidratarea suferită în timpul finalei pierdute cu daneza Caroline Wozniacki.

"E mult timp de când s-a întâmplat asta. Nu e ceva ce-mi place să-mi amintesc. Eram foarte obosită după cele două săptămâni de antrenamente şi de meciuri. După două zile deja mă simţeam bine", a afirmat Halep.

A fi numărul unu mondial "nu este un obiectiv", a spus Halep. "Obiectivul meu este să câştig un turneu de Mare Şlem. Asta e tot ce-mi trece prin cap. Vreau să mă simt bine fizic şi să mă bucur pe teren în timpul meciurilor mele", a adăugat ea.

Întrebată dacă a i s-a luat o greutate de pe suflet când a devenit lider mondial după turneul de la Beijing, Halep a răspuns: "E limpede că m-am simţit mult mai relaxată. Era un vis care a devenit realitate. Acum visul meu e altul şi înseamnă câştigarea unui turneu de Mare Şlem. Poziţia în clasament rămâne importantă, dar nu e ceva esenţial cum era în trecut."

Halep este sigură că va rămâne lider mondial după turneul de la Indian Wells, unde o va întâlni în semifinale pe japoneza Naomi Osaka.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO