Serena Williams a „intrat în ring” cu Mike Tyson. VIDEO cu antrenamentul celor doi

20-12-2019 10:34

Serena Williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams s-a antrenat alături de fostul campion mondial de box la categoria grea Mike Tyson, în cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Florida.

Cea mai mică dintre surorile Williams (38 ani) a început un stagiu pe 10 decembrie, după un sezon în care nu a reuşit să cucerească niciun titlu în circuitul profesionist, relatează Agerpres.

Serena Williams, care are în palmares 23 de trofee de Mare Şlem, a primit indicaţii de la "Iron Mike" în cadrul unui antrenament intensiv, cei doi putând fi urmăriţi la lucru într-un filmuleţ postat de fostul lider al clasamentului WTA pe contul său oficial de Instagram.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preseason just got really real @miketyson #mouratogloupreseason

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Campioana americană se află la Boca Raton (Florida) alături de marea speranţă a tenisului din Statele Unite, Coco Gauff, pentru a participa la stagiul anual de pregătire organizat de Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams şi mentorul tinerei Gauff.

Potrivit CNN, la stagiul din Florida, care se va încheia pe 20 decembrie, au mai luat parte jucătorii de tenis Chris Eubanks (SUA), Nicholas David Ionel (România) şi Holger Rune (Danemarca).

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO