Rudel Obreja a demisionat. Leonard Doroftei este noul presedinte al Federatiei Romane de Box


Ultimul update: Luni 26 Noiembrie 2012 06:54
Data publicarii: Vineri 23 Noiembrie 2012 12:13
Categorie: Stiri Sport
doroftei, obreja

Fostul pugilist Leonard Doroftei a fost ales, vineri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Box, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a forului, ce are loc la sediul ANST.

Doroftei a primit 84 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Fanel Trandafir, a primit 29. Doua voturi au fost anulate.

Inainte de inceperea votului pentru alegerea presedintelui forului, Adunarea Generala Extraordinara a anulat deciziei din 19 noiembrie, cand s-au aprobat doar candidaturile lui Relu Auras si Fanel Trandafir pentru postul de presedinte, revenind la cea din 12 noiembrie, cand toate cele sapte candidaturi au fost acceptate.

Luni, Biroul Federal al FR Box validase doar doua dintre cele sapte candidaturi depuse pentru alegerile din 23 noiembrie, cele ale lui Relu Aures si Fanel Trandafir. In schimb, candidaturile lui Francisc Vastag, Leonard Doroftei, Bogdan Stoicescu, Marian Simion si Titi Tudor au fost respinse atunci, deoarece niciunul dintre cei cinci nu a facut parte din Biroul Federal in perioada 2007-2010, asa cum, sustinea presedintele Rudel Obreja, prevede statutul FR Box.

Vineri, in urma deciziei Adunarii Generale, toti candidatii, cu exceptia lui Trandafir, si-au retras dosarele, pentru a-l sustine pe Leonard Doroftei. Bogdan Stoicescu nu a fost prezent si nu a mai avut dreptul de a candida.

Tot in cadrul acestei Adunari Generale Extraordinare, ce are loc la sediul ANST, presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, si-a anuntat demisia din functie.

"A fost o decizie luata cu 50 de zile in urma. In acest moment imi anunt public demisia din postul de presedinte. Nu este o declaratie care sa aiba menirea de a schimba maine ceva. Dragostea cu sila se cheama altfel", a spus Obreja, citat de Mediafax. 

Anuntul lui Rudel Obreja a fost primit cu aplauze de participantii la Adunarea Generala Extraordinara a FR Box.
 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO