Moment emoţionant la revenirea în ţară a Naţionalei U21. Reacţia jucătorilor

Ultima actualizare: 29-06-2019 09:45

După performanţa obţinută la Campionatul European de Fotbal U21, elevii lui Mirel Rădoi s-au întors în România.

Naţională de tineret a României s-a întors în noaptea de vineri spre sâmbătă acasă, după semifinala Campionatului European de Tineret pierdută în fata Germaniei. Tricolorii au fost întâmpinaţi pe aeroport de fani care i-au aplaudat şi felicitat minute în şir.

Fotbaliştii şi-au manifestat la rândul lor bucuria şi au cântat alături de suporteri. România a terminat în primele 4 echipe campania din Italia, iar anul viitor va participa direct la Jocurile Olimpice de la Tokio. 

"Este incredibil, nu îmi vine să cred că au venit pe aeroport să ne facă această primire. Nu am cuvinte, sunt nişte oameni incredibili, nişte suporteri incredibili. Sunt cele mai frumoase momente din viaţa mea. Pentru asemenea lucruri muncim zi de zi şi suntem extrem de mândri pentru ceea ce a realizat la Campionatul European", a afirmat Ionuţ Radu.

"Suntem toţi foarte bucuroşi că le-am adus această bucurie suporterilor români. Am vrut să demonstrăm la turneul final că suntem un grup unit şi am reuşit", a adăugat căpitanul echipei naţionale sub 21 de ani care a reuşit cea mai mare performanţă din istoria fotbalului românesc la acest nivel de vârstă.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO