Simona, după ce a pierdut finala de la Madrid: Domnule Țiriac, sper că nu sunteți supărat

11-05-2019 21:56

Simona Halep, Kiki Bertens

Simona Halep a felicitat-o, sâmbătă, pe Kiki Bertens, după ce românca a pierdut finala de la Madrid în fața olandezei cu 6-4 și 6-4 în turneul WTA.

De asemenea, Simona a spus la microfon, după ce a primit un premiu pentru locul 2, că speră ca Ion Țiriac să nu fie foarte supărat pe ea.

Este o plăcere pentru mine să vorbesc de pe această scenă. Este un turneu special pentru mine și nu puteam să fiu ai fericită decât aici. Este a 4-a finală, sunt tristă că nu am câștigat, dar Kiki a meritat această finală, pentru că a jucat un tenis mai bun. De fapt, a jucat un tenis grozav toată săptămâna, așa că felicitări!

Mi-ai luat două finale, două trofee, așa că sper ca pe viitor să mai jucăm și să îmi iau revanșa. Însă îți doresc toate cele bune și baftă la ”french Open”.

Mulțumesc tuturor celor care au venit, întotdeauna aici este o atmosferă grozavă. Și întotdeauna este o plăcere pentru mine să joc aici cel mai bun tenis. Bineînțeles, vreau să mulțumesc echipei mele, colegilor care lucrează cu mine, mamei mele, prietenilor mei apropiați care au venit aici, organizatorilor și celor care au făcut posibil acest turneu. Domnule Țiriac, mulțumesc, sper că nu sunteți foarte supărat astăzi. A fost o săptămână grozavă și abia aștept să mă întorc aici la anul. Mulțumesc.” - a spus Simona Halep.

Simona Halep - Kiki Bertens. Românca a pierdut finala de la Madrid

 

Jucătoarea română de tenis, numărul trei mondial, a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens, numărul 7 în lume, cu 6-4, 6-4, sâmbătă, în finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale în valoare de 7.021.128 dolari.

Bertens (27 ani) a fost mai bună în acest meci şi s-a impus într-o oră şi 27 de minute, iar Halep (27 ani) a ratat şansa de a reveni pe primul loc în lume.

Românca rămâne cu două titluri la Madrid în patru finale jucate (victorii în 2016, 2017, eşec în 2014).

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO