Ilie Nastase, in conflict cu o jurnalista britanica la Constanta: "De ce ai scris asta? Esti urata, esti o proasta!". VIDEO

22-04-2017 16:36


ilie nastase

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a avut un conflict cu jurnalistii britanici care au scris despre afirmatiile disciminatorii la adresa Serenei Williams.

Potrivit News.ro, el a facut-o "proasta" si "urata" pe o ziarista de la Press Association, care il filma cand parasea nervos si inconjurat de bodyguarzi arena Tenis Club Idu din Constanta.

Nastase a devenit agresiv in momentul in care a vazut ca Eleanor Crooks de la Press Association il filma. El a incercat sa iasa dintre garzile de corp si sa se indrepte catre ea. "De ce ma filmezi? De ce? Pentru ca esti urata", i-a strigat el.

"Asta este meseria mea de jurnalist, de aceea filmez", a raspuns ziarista. In cele din urma Nastase a plecat fara alte incidente.

Crooks a declarat agentiei News.ro ca a mai avut un incident cu Nastase in cursul diminetii de sambata, in jurul orei 11.00, la centrul de presa.

"A venit la mine si mi-a spus: M-a intrebat de ce cred ca afirmatiile sale sunt rasiste. I-am explicat. M-a facut proasta de mai multe ori", a declarat Crooks.

Incidentele de la meciul Sorana Cirstea - Johanna Konta ar fi pornit de la faptul ca jucatoarea britanica s-ar fi aratat deranjata de ce se intampla pe teren si in tribune, in timpul evolutiei ei.

Acest lucru l-ar fi enervat pe Nastase, care i-ar fi reprosat situatia arbitrului de scaun.

Dupa o disputa verbala cu acesta si cu arbitrul principal, Nastase a fost trimis la vestiare de oficialii ITF. Dupa scurt timp, Johanna Konta a izbucnit in plans, iar meciul a fost intrerupt si jucatoarele au plecat la cabine.

Partida a fost reluata dupa 20-25 de minute.

La conferinta de presa de vineri, in timp ce Simona Halep raspundea in engleza unor intrebari referitoare la faptul ca Serena Williams este insarcinata, Ilie Nastase, in varsta de 70 de ani, s-a adresat in limba romana unui membru al echipei: "Sa vedem ce culoare are. Ciocolata cu lapte?".

Un purtator de cuvant al ITF a declarat pentru BBC ca forul international a aflat despre comentariul lui Nastase si a inceput o investigatie.

Potrivit sursei citate, Nastase i s-a adresat la fel lui Keothavong, insarcinata cu al doilea copil, si la dineul de joi seara.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO