Gigi Becali a publicat pe site-ul oficial al Stelei banii pe care clubul ii mai are in conturi


Ultimul update: Joi 17 Octombrie 2013 06:50
Data publicarii: Luni 14 Octombrie 2013 19:21
Categorie: Stiri Sport
gigi becali

FC Steaua a publicat pe site-ul oficial, un mesaj al patronului Gigi Becali, aflat in inchisoare, prin care acesta ii roaga pe managerul general Mihai Stoica si pe antrenorul Laurentiu Reghecampf sa fie "mai smeriti si mai umili".

"George Becali a transmis ca a fost afectat si amarat de atacurile la care a fost supus, dar, cu toate acestea, a ales sa raspunda cu intelegere si mesaje de pace la toate acuzatiile care i s-au adus. De asemenea, acesta a transmis ca, desi nu-i poate obliga, ii roaga pe Mihai Stoica si pe Laurentiu Reghecampf sa fie mai smeriti si mai umili, lasand trufia si mandria la o parte, pentru binele echipei si pentru asigurarea conditiilor optime obtinerii marilor performante", a precizat sursa citata.

Totodata, FC Steaua a prezentat un extras bancar, potrivit caruia in contul clubului se afla sumele de 8.017.084 de euro si 4.544.763 de lei.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, in urma cu o saptamana, intr-o conferinta de presa, ca Steaua nu mai are fonduri pentru a-si desfasura activitatea. "Am inteles si eu ca nu mai au bani, asa am citit in presa. Cica nu au platit nici ratele la jucatori, e treaba lor, nu a mea", a mentionat atunci Dragomir.
 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO