GERMANIA - ITALIA 1-1 (6-5), dupa loviturile de departajare. Calificare dramatica a nemtilor in semifinale. VIDEO

Germania - Italia

Germania este cea de-a treia echipa calificata in semifinalele UEFA EURO 2016, dupa ce a trecut de Italia la loviturile de departajare.

Dupa o prima repriza extrem de saraca in ocazii, Germania a deschis scorul in minutul 64, prin Ozil, dupa o centrare a lui Hector. Trei minute mai tarziu, Gomez a ratat uluitor din 4 metri.

Italia a reusit sa revina in joc dupa un hent inexplicabil facut de Boateng in propriul careu, in urma unei faze fixe. Bonucci a fost cel care a inscris din penalty.

Cele doua echipa au asteptat parca penaltyurile dupa aceea si nu au mai riscat pe atac. La loviturile de departajare, dupa 7 ratari, Germania a reusit sa se impuna cu 6-5 si va intalni in semifinale invingatoarea meciului Franta - Islanda, transmis duminica seara, de la ora 22:00, in direct de ProTV.

VEZI AICI VIDEO EXECUTAREA LOVITURILOR DE DEPARTAJARE

Citește și
Chiellini
ITALIA - SPANIA 2-0. Campioana en-titre, eliminata dupa un meci in care a fost dominata clar. REZUMAT VIDEO
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Germania - Italia, livetext:

Germania - Italia, loviturile de departajare:

6-5, HECTOR MARCHEAZA pe sub Buffon si Germania merge in semifinale.

5-5, RATARE ITALIA. Neuer ghiceste coltul pe care trimite Darmian si apara.

5-5, Boateng inscrie si el.

4-5, Mingea trimisa de De Sciglio loveste bara transversala si intra in poarta.

4-4, Kimmich il invinge pe Buffon.

3-4, Parolo trimite tot pe centru si marcheaza.

3-3, Hummels transforma perfect.

2-3, Giaccherini marcheaza cu o executie pe centrul portii.

2-2, RATARE GERMANIA. Incredibil! Schweinsteiger poate trimite Germania in semifinale, dar trimite peste poarta.

2-2, RATARE ITALIA. Bonucci nu l-a mai putut invinge pe Neuer de aceasta data.

2-2, Draxler marcheza.

1-2, RATARE ITALIA. Pelle trimite foarte slab, pe langa poarta.

1-2, RATARE GERMANIA. Ozil trimite in bara.

1-2, Barzagli marcheaza fara probleme.

1-1RATARE GERMANIA. Muller executa groaznic si Buffon apara fara probleme.

1-1, RATARE ITALIA. Zaza trimite peste poarta.

1-1, Kross trimite in plasa laterala si egaleaza

0-1, Insigne il pacaleste pe Manuer Neuer

Germania - Italia, timpul regulamentar:

MINUTUL 120: Final de meci, a treia semifinalista de la UEFA EURO 2016 se va decide la penaltyuri.

MINUTUL 119: Schimbare tactica a lui Conte. Iese Chiellini si intra Zaza.

MINUTUL 112: Scheweinsteiger primeste cartonas galben.

MINUTUL 108: A doua schimbare facute de Conte: Insigne il inlocuieste pe Eder.

MINUTUL 105: Finalul primei reprize de prelungiri, fara vreo ocazie pana acum.

MINUTUL 101: Giaccherini este urmatorul pe lista celor avertizati cu cartonas galben. Nu era insa in pericol de suspendare.

MINUTUL 92: Cartonas galben si pentru Pelle. Atacantul este suspendat pentru meciul urmator al Italiei.

MINUTUL 90+3: Kassai fluiera finalul celei de-a doua reprize si vom avea prelungiri, la fel ca in sfertul de finala Portugalia - Polonia.

MINUTUL 89: De Sciglio suteaza de la distanta, foarte putin pe langa poarta. VEZI AICI VIDEO SUTUL LUI DE SCIGLIO.

MINUTUL 85: Prima schimbare la Italia. Iese Florenzi, intra Darmian.

MINUTUL 79: 1-1, GOL ITALIA. Bonucci transforma fara probleme lovitura de la 11 metri.

MINUTUL 77: PENALTY PENTRU ITALIA. Boateng sare inexplicabil, cu mainile sus, la o centrare de pe partea dreapta si mingea reluata de Chiellini... il loveste in mana. VEZI AICI VIDEO PENALTYUL COMIS DE BOATENG SI GOLUL LUI BONUCCI.

MINUTUL 74: Pentru prima data de cand au primit gol, italienii sunt periculos in atac. Pelle reia cu stangul o centrare pe jos, insa mult pe langa poarta.

MINUTUL 70: Schimbare la germani, iese Gomez si intra Draxler. Vor juca fara varf clasic in acest final nemtii.

MINUTUL 67: O noua sansa incredibila ratata de nemti. Gomez putea inchide meciul! Ozil i-a trimis o pasa perfecta in careu, a preluat si a reluat cu calcaiul din 4 metri, dar Buffon a reusit cumva sa respinga in corner. VEZI AICI VIDEO RATAREA LUI GOMEZ.

MINUTUL 64: GOL GERMANIA. Gomez primeste o pasa langa linia de aut, este atacat de trei adversari, dar reuseste sa trimita o pasa superba printre ei catre Hector. Fundasul stanga centreaza pe jos, iar Ozil reia in plasa. VEZI AICI VIDEO GOLUL LUI OZIL.

MINUTUL 59: Arbitrul Kassai s-a abtinut pana acum, insa a inceput sa fie fara mila. Al treilea italian avertizat cu cartonas galben in 4 minute: Parolo.

MINUTUL 58: Cartonas galben si pentru De Sciglio. Spre deosebire de Sturaro, De Sciglio nu va putea juca in meciul uramtor.

MINUTUL 56: Sturaro primeste primul cartonas galben al meciului, pentru un fault la jumatatea terenului. Nu mai avea insa alt avertisment luat in meciurile precedente, asa ca nu va fi suspendat.

MINUTUL 53: Ocazie uriasa pentru Germania. Muller primeste o pasa la marginea careului, dribleaza un fundas si suteaza cu stangul la coltul lung, dar Florenzi se arunca si respinge cu piciorul de pe linia portii. VEZI AICI VIDEO OCAZIA LUI MULLER.

MINUTUL 46: A inceput repriza secunda, fara alte schimbari in cele doua echipe. Speram insa ca macar jocul se va schimba, dupa o prima repriza extrem de slaba.

MINUTUL 45+1: PAUZA.

MINUTUL 43: Replica imediata a Italiei. Giaccherini scapa in partea stanga, centreaza in fata portii, dar mingea se scurge fara sa o atinga nimeni. Sturaro vine in cele din urma si suteaza din afara careului, dar mingea este deviata in corner. VEZI AICI VIDEO OCAZIA ITALIEI.

MINUTUL 42: Prima ocazie clara a meciului! Dupa o faza ca la biliard, mingea sare la Muller, care suteaza foarte slab din 11 metri, pozitie centrala. VEZI AICI VIDEO OCAZIA LUI MULLER.

MINUTUL 40: Mario Gomez trimite cu capul mult pe langa poarta, din pozitie dificila, dupa o centrare a lui Kimmich.

MINUTUL 38: Eder alearga dupa o pasa lunga, dar Neuer este mai rapid si ajunge primul la minge. Portarul neamt nu degajeaza insa balonul din prima, il asteapta pe Eder si reuseste chiar sa obtina aut, dupa ce a degajat in el.

MINUTUL 31: Cea mai mare ocazie a Italiei de pana acum. De Sciglio scapa singur in partea stanga, centreaza pentru Giaccherini, dar Boateng apare si respinge.

MINUTUL 28: Gol anulat Germaniei. Schweinsteiger l-a faultat clar pe De Sciglio inainte de a trimite mingea in plasa. VEZI AICI VIDEO GOLUL ANULAT GERMANIEI.

MINUTUL 25: Primul meci de la UEFA EURO 2016 in care italenii sunt dominati tactic. Sistemul 3-5-2, adoptat astazi de Low, i-a luat prin surprindere.

MINUTUL 21: Giaccherini se duce prin alunecare sa opreasca un balon care iesea in aut si este la un pas sa il tranteasca pe Low. Antrenorul neamt nu se supara insa si il bate prietenos pe spate.

MINUTUL 20: Hummels trimite o pasa superba spre Gomez, in careu, dar atacantul nu reuseste preluarea.

MINUTUL 15: Se pare ca lucrurile sunt mai grave in privinta lui Khedira. Nu mai poate continua dupa "intalnirea" cu Chiellini, iar Schweinsteiger il inlocuieste.

MINUTUL 14: Florenzi suteaza de la distanta, Neuer retine fara probleme.

MINUTUL 11: Probleme pentru Khedira, dupa o ciocnire cu Chiellini. Dupa ce primeste ingrijiri, mijlocasul neamt revine pe teren.

MINUTUL 5: Corner pentru Italia, mingea ajunge la Sturaro, care suteaza mult pe langa poarta de la marginea careului.

MINUTUL 2: Germanii au copiat modelul italian si joaca in aparare cu trei fundasi centrali, Boateng, Hummels si Howedes. Kimmich si Hector sunt responsabili sa acopere cele doua benzi. Low vrea sa ii surprinda pe italieni, asa cum acestia au facut cu Belgia si Spania.

MINUTUL 0: Moment de reculegere inainte de startul partidei, in memoria victimelor atentatului din Bangladesh. 9 italieni au fost ucisi in atac.

Echipele de start:

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
TARA GALILOR-BELGIA 3-1. Nainggolan a marcat un super-gol, dar galezii au intors scorul. Ronaldo vs Bale in semifinale. VIDEO
TARA GALILOR-BELGIA 3-1. Nainggolan a marcat un super-gol, dar galezii au intors scorul. Ronaldo vs Bale in semifinale. VIDEO

Desi a pornit cu sansa a doua, Tara Galilor a invins clar Belgia, scor 3-1, si s-a calificat in semifinalele UEFA EURO 2016.

ITALIA - SPANIA 2-0. Campioana en-titre, eliminata dupa un meci in care a fost dominata clar. REZUMAT VIDEO
ITALIA - SPANIA 2-0. Campioana en-titre, eliminata dupa un meci in care a fost dominata clar. REZUMAT VIDEO

LIVE BLOG UEFA EURO 2016. Italia este cea de-a saptea echipa calificata in sferturile UEFA EURO 2016, dupa ce a invins Spania, scor 2-0.

GERMANIA - SLOVACIA 3-0. Nemtii s-au calificat in sferturi dupa ce s-au distrat cu slovacii
GERMANIA - SLOVACIA 3-0. Nemtii s-au calificat in sferturi dupa ce s-au distrat cu slovacii

Germania, campioana mondiala en-titre, s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European, dupa ce a invins, duminica, la Lille, cu scorul de 3-0 pe Slovacia in optimile UEFA EURO 2016. 

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.